Melyik az első vasúti megálló Budapesten Gödöllő felől? Vagyis hol lehet leszállni először? Milyen távolságra van ez a város szélétől?
Gödöllő
Gödöllő Állami Telepek
Isaszeg
Pécel
Rákoscsaba
Rákoscsaba-újtelep
Rákosliget
Rákos
Kőbánya-felső
Bp. - Keleti
Ez a sorrend Gödöllő-Bp között. Feltételezem, akkor Isaszegre vagy Gödöllő Állami Telepekre gondoltál.
Bp-Isaszeg 30 km.
Nem nagyon értem, mit is szeretnél, mindenesetre Budapest közigazgatási határa (ha úgy jobban tetszik, a főváros "széle") ezen a vonalon Rákoscsaba. Szóval Gödöllő felől utazva innen érvényes legkorábban a BKV-bérlet is.
[link] -ról:
km állomás
0 Hatvan
8 Tura
11 Galgahévíz
14 Hévízgyörk
16 Aszód
18 Bag
28 Máriabesnyő
31 Gödöllő
34 Gödöllő Állami telepek
37 Isaszeg
46 Pécel
---közigazgatási határ---
50 Rákoscsaba
51 Rákoscsaba-Újtelep
52 Rákosliget
59 Rákos
62 Kőbánya felső
67 Budapest-Keleti
67-50 = 27 km (nagyjából) innen a Keleti
A bp.-i közigazgatási határok itt vannak: [link]
Előző vagyok.
Azazhogy az iskolában még úgy mondták, hogy 67-50 = 17.
Szóval nem 27, hanem 17 km persze...
"[...] arra vagyok kíváncsi hogy én Rákoscsabán letudok szállni ha Gödöllő felől jövök?
Vagy be kell mennem a keleti pályaudvarig? És onnan vissza jönni valamilyen közlekedési eszközzel?"
Hát ne haragudj, de ha egyszer írjuk, hogy mik a megállók, és köztük van Rákoscsaba, akkor már miért ne lehetne leszállni??
Annyira kell figyelni, hogy Rákoscsabán kizárólag személyvonatok állnak meg (bármely irányból megközelítve), a gyorsvonatok nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!