Swift, Astra F vagy Renault Thalia?
Az astra-t ajánlom, csak egyre figyelj: 1.4 16v ecotec motorral NE! Nem megy, viszont eszik, olajat is eszegeti.
Egy megbízható 8 szelepes, vagy egy 1.7 dízel (isuzu motoros) évekig autó lesz.
Nekem Thaliám van, 2003-as 1.4 inyektoros, én tökéletesen meg vagyok elégedve vele, szerintem nem csunya, meg az ismerőseimnek is teccik.
A szuzinál és az opel-nél jóval fiatalabb igaz drágább is.
Ez a két autófajta anyiból jobb hogy 'népautó' ezmiatt olcsóbb hozájutni az alkatrészhez. és ugymond igénytelenebbek is, tehát az alapvető szervizeken kívűl nem igazán kell hozányulnod, és nagy a csomagtér ajtójuk is . pl hűtőszekrényt, tévét és egyébb ilyen hatalmas cuccot könyen beléle tudod tenni.
Ár-értékhez képest a szuzukit ajánlom.
Az opel ennél nagyobb presztizsü, ( nem szólnak le érte, hogy húú milyen gáz, csak szuzukira tellik neki) A Thália meg drágább 600-700ezer forint, de ehhez képest meg nagyon fiatal, meg már modernabb a formálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!