Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha vennétek manuálisat vagy...

Ha vennétek manuálisat vagy automatát?

Figyelt kérdés
BMW e38 740i-ről van szó, és én valahogy tartok az automatától, csak manuálból meg kevés van.Nem tudom ti hogy vagytok vele, melyiket lenne érdemesebb.
2012. jan. 29. 01:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"nem feltétlenül, ehhez a kategóriáju autohoz sokkal jobban illik az automata váltó"

Az automata váltó nem bizonyos autóhoz illik/nem illik, hanem sofőr kérdése. Jómagam soha, semmilyen autóban nem örülnék neki.

2012. jan. 29. 22:38
 22/30 anonim ***** válasza:

19:59 véééégre egy értelmes ember hozzászolását is olvashatom. Igen, sok embernek attol élmény autó pl. egy bmw, hogy 1-2-ben padlót nyom és akkro huuu' de megy az autó nah meg pesze az, hogy hááátúúúl' kapar.

Kérdező, bocs az offért. Felsökategoriás kocsit manuális váltóval vanni olyan mint kabiróval utánfutót vontani.

2012. jan. 29. 23:45
 23/30 anonim ***** válasza:
*vontatni
2012. jan. 29. 23:46
 24/30 anonim ***** válasza:

Ilyen kategóriájú kocsit mindenképp automatával érdemes venni. Ez az autó az erős motorja ellenére nem a "csapatásról" szól, hanem inkább a kényelemről, eleganciáról. Ilyen motor erejéből már nem is vesz le az automata váltó.

Akik meg még nem próbáltak automatát vezetni próbálják ki, lehet hogy megváltozik a véleményük, hétköznapi használatra az a legideálisabb.

2012. jan. 30. 01:28
 25/30 anonim ***** válasza:

"Felsökategoriás kocsit manuális váltóval vanni olyan mint kabiróval utánfutót vontani."

:D ekkora marhasagot is reg hallottam mar

2012. jan. 30. 06:38
 26/30 anonim ***** válasza:
Mondja a sok nagyokos hogy igen sokkal praktikusabb a kezivalto a mindennapi hasznalatban....a Loturot! Majd amikor a vilag kozepe nem Budapest akkor el lehet gondolkozni azon hogy 120km megteszel egy varosban akar nap mint nap es minden keresztezodes az utolso bokornal is lampas, zoldhullam nincs mert nincs mihez igazodni, a 10% emelkedonek orul az ember a 15%-os utan, es csucsforgalomba lampatol lampaig araszolas akar az egesz utadon mert 2 millio emberre van kb 4millio auto na akkor megnezem a manualis huszarokat egy 1.3 Szuzukiban. Szerintem az elso honap utan kuplungcsere. Ne legyunk mar foldhozragdtak nem csak a sportmajmoknak gyartanak auotot.
2012. jan. 30. 08:31
 27/30 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem mondta h praktikusabb...viszont jo, mert nem az auto vezet helyetted. Ha azt akarnam, fogadnek egy sofort, es hatra ulnek.
2012. jan. 30. 11:44
 28/30 anonim ***** válasza:

Ez a másik butaság. Automatánál is te vezetsz.

Rengeteg automatánál van "manual" üzemmód, ahol kedvedre kapcsolgathatsz. Viszont amíg automatánál meg tudsz olyat csinálni, hogy gyakorlatilag gázpedállal váltasz sebességet és az automata jóval gyorsabban kapcsol, mint akárki a kézi váltóval, még "élmény" is lehet...

2012. jan. 30. 16:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Mondod te, nekem nem vezetés, ha a gép váltogat helyettem. Ha meg manuálisként akarom használni, mi a francnak vegyek automatát, ami ha elromlik, egy vagyon javítani?!
2012. jan. 31. 01:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Hat egy hagyomanyos bolygomuves automata valto nem nagyon tud elromlani mert olyan egyszeru, es a motor szereti meg TE is mert sosincs rangatas tulporgetes, alulporgetes, es a hidrodinamikus kuplungot eleg ugyes bajos leagetni, akar egy 500LE-s motorral is biztonsagosan alkalmazhato mig kezivalto eseteben azert mar durva lenne a tengelykapcsolo, meg maga a fogaskerekek es a szinkronizalo gyuruk...Az enyembol folyik az olaj utannatoltom amikor lefogy es kesz...csak mivel elsokerekes eddig lusta voltam kiszedni es megcsinalni, mert nem egy egyszeru mutatvany kihuzni. DE mukodik pedig mar 18 eves es nagyivben tojtak ra.
2012. jan. 31. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!