Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha vennétek manuálisat vagy...

Ha vennétek manuálisat vagy automatát?

Figyelt kérdés
BMW e38 740i-ről van szó, és én valahogy tartok az automatától, csak manuálból meg kevés van.Nem tudom ti hogy vagytok vele, melyiket lenne érdemesebb.
2012. jan. 29. 01:36
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket sem érdemes...
2012. jan. 29. 02:04
 2/30 anonim ***** válasza:
Én csakis manuálist vennék, ez tetszik a legjobban az E38-ban, hogy még volt belőle manuális. Úgy látom, te is azt preferálod jobban. Különben is kevesebb a hibalehetőség egy manuális kocsin.
2012. jan. 29. 02:05
 3/30 delusion válasza:
Én nem vagyok nagy autóguru, és nem is nagyon szeretek vezetni, de még így is simán azt mondom, hogy teljesen elveszi a vezetés élményét az automata váltó...
2012. jan. 29. 02:27
 4/30 anonim ***** válasza:
Automata váltós autóm van és soha nem is kéne más, kizárólag az. Utálom a manuális váltót, sokkal kényelmesebb és lazább az automata.
2012. jan. 29. 04:16
 5/30 anonim ***** válasza:
Automatát, mert rosszul váltok. Ez a technológia kiszolgál és városban hasznos. (viszont 2-3 után ráunnék és eladnám a kocsit...)
2012. jan. 29. 05:09
 6/30 anonim ***** válasza:
Automatat az vesz, aki nem tud, vagy nem akar vezetni.
2012. jan. 29. 05:25
 7/30 anonim ***** válasza:
Ha már BMW 740i(4000 ccm!), akkor inkább automata!
2012. jan. 29. 08:36
 8/30 anonim ***** válasza:

"Automatat az vesz, aki nem tud, vagy nem akar vezetni." << vagy az aki már eleget vezetett.

Én csak automatát vennék, kényelmesebb. E38ba meg főleg, mivel a nagy V8-as és a V12-esek hamar megették a kuplungot és a váltót. Nem véletlenül olyan ritka a 3 liter feletti E38akban a kéziváltó.

2012. jan. 29. 09:29
 9/30 anonim ***** válasza:
46%
Ebbe a kocsiba már elég jo az automata váltó sőt tudomásom szerint tiptronicos szoval válthatsz teis... és ekkora kocsiba szeritnem csak a hülye vesz manuálisat...
2012. jan. 29. 11:35
 10/30 anonim ***** válasza:

Nem kell tartani az automatától. Fogyasztásról nincs mit írnom, 282LE-nél már majdnem mindegy az az 1-2L plusz a manuálissal szemben. A 40i tényleg hamar lezabálja a kuplungot, 2 tonna ide vagy oda, hidd el, nem fogod kibírni te sem, hogy időnként (elég gyakran) ne add meg az öreg bajornak, ami neki jár :D Az automatán pedig van sport mód, szerintem egész élvezetes azzal is, és nem gyilkolod le annyira az autót. Az én véleményem az, hogy a 7-es karakteréhez jobban illik az automata. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki mindkét változatot, és - mivel a józan ész úgysem játszik régi 7-es megvételénél - válaszd azt, amelyik jobban tetszik.

Ja és még valami: arra készülj fel, hogy az itthon eladásra kínált E38-asok többsége megkerülte 3-szor a Földet és elhanyagolt/leharcolt, még ha ez külsőre nem is látszik.

2012. jan. 29. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!