Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak a turbós autóknál lehet...

Csak a turbós autóknál lehet a szisszenést megoldani váltásnál?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy lefújószeleppel lehet ezt megoldani... Egy autószerelő megtudja csinálni??

2012. jan. 26. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
kompresszoros feltöltöknél divat ez jobban !
2012. jan. 26. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó sok paszulyt kell fogyasztani, és akkor szisszen, ha nem váltasz.
2012. jan. 26. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
nem...a szívóknal is meg lehet oldani....váltásnál mondd hogy:cccsssszzzzzzzzz......vagy :hutyutyu........de vidd el szerelőhöz ő biztosan megcsinálja.............kedves hölgyeim és uraim!egy újabb igazi szakértői kérdéssel van dolgunk......:D
2012. jan. 27. 10:47
 4/9 Pj0tr ***** válasza:

Ne bántsátok már szegényt. Az a szisszenés + 10 lóerőt ad a gépsárkánynak.

Próbáld meg azt, hogy veszel egy mikrofont, erősítőt 1-2 külső hangszórót és minden váltáskor kinyitsz egy pepsit a mikrofonba. Mindenki odalesz. Az összes csajról leugrik a bugyi...

2012. jan. 27. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsónak:az előtted valaszolo vagyok.amugy beszarsz mert ilyen mar letezik a multkor linkelte egyik cimbora,figyeld a megnevezest ˝lefuvószelep hangutanzo˝ ami kajak egy hangszorobol meg egy erzekelobol all......csakk itt az erzekelot a gazpedalra kell kotni es akkor szisszent ha elengeded a gazt....hat majdnem sirtam.......mondjuk a kipufogoba epitheto turbosípolas hangutanzó utan mar meg sem lepődtem rajta.......egyebkent kerdező,nyalass egy a kocsoddal vagy 10gombóc fagyit hátha megfazik es akkor fog neked tüsszögni....
2012. jan. 27. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
nem is tudom h miért gyakori kérdések az oldal neve. Nem azért, hogy kérdezzünk meg valamit amit nem tudunk???
2012. jan. 27. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
kedves utolsó....itt nem is az a baj hogy valaki kérdez,hanem az hogy ezt a kerdest naponta kb háromszor teszik fel.......tehát ez a kerdes a gyakorikérdések.hu/közlekedés rovat egyik klasszikusa.........tudod mar unjuk századjára is leírni ugyanazt,főleg ha ekkora baromság a kérdés,és a kérdező nem képes hasznalni a keresőt.........meg ráadásul mielőtt kiírnák a kérdésed a gép kidob a tiedhez hasonló vagy ugyanolyan kérdéseket pont ezert hogy ne kerdezze meg mindenki 1000ser ugyanazt....tehát még keresnie sem kéne.......... egyéb klasszikus még a b jogsival 125ös motort vezetni......kezdő autónak audi a8...........mit tegyek hogy a simsonom legyorsulja a 250es mz-t,meg a 7felömlős felfúrt,szétreszelt simsontuning..........stb......elég hosszú a lista ezert ne folytatom.....
2012. jan. 27. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahogy meg lehet oldani a nem turbósoknál is , ha jól tudom ott valami dobozba kell nyomást vinni és váltásnál kiengedi vagy hogy van. nem tudom egyszer mondták de felületesen szóval semmit nem értettem rendesen =D ,de meg lehet oldani
2012. jan. 27. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolso: ok, de minek akarnad egy szivomocis autoban ezt megoldani? Gizdasagbol?
2012. jan. 29. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!