Első autónak Audi A8 jó lesz? Nem eszik sokat?
17 éves vagyok, tegnap kaptam meg a jogsim, van 800 ezrem autóra, és ezt néztem ki:
Ha nem nyomom neki, akkor városban 6 literrel el lehet járni vele ugye? A fenntartási költségei nem lehetnek magasak, hiszen egy német autó, ráadásul Audi, ezek sosem romlanak el. Felhívtam a tulaját, svájci orvos házaspáré volt az autó, és nem volt törve, sőt, még a km-t is előre tekerték, mert megtérítette nekik a kórház, így csak kb. 80 ezer van benne, szal nagyon megkímélt. Nem is értem, hogy a hülye haverjaim miért járnak ennyi pénzért Opel Astrával, mindig ki szoktam röhögni őket.
Még valami: tuningolni mennyire lehet ezt? Nem tudom mennyire viszi ez a motor ezt a kasztnit.
A 800 ezer mellé, van 200 ezrem, ezt hifire, meg sportkipufogóra költöm. A tuning később jöhet!
6 literes fogyasztás egy ekkora böhöm autóval? Hol élsz te?
Fogyasztás:
Városban: cca. 15-17 liter
Autópályán: cca. 12 liter
eljár 6literrel ha óvatos vagy /40km-en :D /
Epic fail
Két dolgot tudok elképzelni:
1: Direkt úgy írtad ki a kamu kérdést, hogy egyértelmű legyen, hogy kamu. Ebben nem értem a rációt, mert akkor túlozhattál volna jobban is.
2: Nem akartad, hogy látszódjon a kérdéseden, hogy kamu. Ekkor viszont sokkal kevesebbet kellett volna túlozni.
Bárhogy is, ez most nem sikerült sajnos.
Okosabb vagy te ennél, gyakorolj még kicsit. Menni fog!
A Humor kategória pár sorral lejjebb van...
(bár tény, hogy a stílusparódia igen jól sikerült, be is írok egy ceruzás kisötöst zölddel :-)
Úr isten... Van aki nem látja a humort e mögött a kérdés mögött és komolyan veszi?
Jesszus, ennyi humorérzék azért szorulhatott volna belétek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!