Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autóillatosítót...

Ti milyen autóillatosítót használtok? Próbáltad már a Wunderbaumnak azt a bőr illatú illatosítóját? Esetleg ajánlasz valamilyet?

Figyelt kérdés
nekem most wunderbaum everfresh van de jó lenne már valami más szagú
2012. jan. 25. 20:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én narancsosat szoktam vagy vaniliásat vagy fenyőillatút. Bár én csak fityegőset szoktam venni. Nem tudok márkailag segíteni én amit meglátok azt veszem. Túl sok jelentőséget nem tulajdonítok neki. Az biztos hogy bőr meg zsír szagút nem veszek sose mert semmi értelmét nem látom. Az új autó szag miatt nem lesz új a kocsim max vegyszerszagú.:)

Ha felújítom az autóm alapból olyan szaga van :D

2012. jan. 25. 20:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Van az az új Ambi pur azt hiszem azt reklámozták nemrég, aminek állítani lehet, hogy mennyi illatot eresszen ki. Na én abból a vaníliásat szeretem, de én vanília b*zi vagyok, vaníliát is vaníliával szeretem :D
2012. jan. 25. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:

Vicces lenne a bőr illatú illatosító úgy, hogy egy tenyérnyi bőrkárpit nincs a kocsimban. :)

Illetve a váltószoknya, de az is műbőr.

A vanília a legrosszabb, főleg ha 30 darab van beakasztva, és olyan émelyítő szaga van a kocsinak hogy a hányinger kerülget tőle.

Én dohányzás-szag ellenit használok, semmi hatása.

2012. jan. 25. 21:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Dohányzás-szag elleni az ambi pur? (zöld, csepp alakú mosolygós fejjel a közepében)?
2012. jan. 25. 21:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem a bőr illatú wunderbaum van a kocsiban, szerintem jó(nekem bőrös az autó). Igazából nincs erős illata( az engem zavarni szokott, ezért nem szeretem a rostélyra rakható bizbaszokat se), ad valamicske alapillatot, azt' ennyi :)
2012. jan. 25. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Mon areont szoktam venni. Auchanban olcsóbb mint a TEscoban. Inkább valami édesebb illatot. Mangó, Papaya, Citrus. Amit ne vegyél az Mountain fresh mert annak mosószer szaga van :D
2012. jan. 26. 00:32
 7/13 anonim ***** válasza:

mi is az areont vesszük. nekem a lila jön be nagyon.

meg az emberem múltkor vett wunderbaum rocker illatosítót. mondjuk azt inkább a dizájn miatt, mert az illata nem egy nagy eresztés.

2012. jan. 26. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Én vaniliásat használok, 1 utastér-1 csomagtér kombinációban. Ha pedig nem ez a kiakasztós, akkor a szellőzőre tehető AmbiPur Aqua. Az nagyon jó illat és ha nem a maximumra van állíta, akkor sokáig is tart. Wunderbaum bőrt csak akkor vennék, ha lenne bőrkárpit a kocsiban, mert így elég hülyén nézne ki, meg fura lenne az illat. Az Areon-ból vettem 1X azt a lilát, valami parfümös, hát 1X elment.
2012. jan. 26. 10:35
 9/13 A kérdező kommentje:
igen az a mosószer szagú volt már nekem is , háát mitmondjak....
2012. jan. 26. 12:39
 10/13 A kérdező kommentje:
most egy csokis wunderbaumon gondolkozok
2012. jan. 26. 12:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!