Ti milyen autóillatosítót használtok? Próbáltad már a Wunderbaumnak azt a bőr illatú illatosítóját? Esetleg ajánlasz valamilyet?
Én narancsosat szoktam vagy vaniliásat vagy fenyőillatút. Bár én csak fityegőset szoktam venni. Nem tudok márkailag segíteni én amit meglátok azt veszem. Túl sok jelentőséget nem tulajdonítok neki. Az biztos hogy bőr meg zsír szagút nem veszek sose mert semmi értelmét nem látom. Az új autó szag miatt nem lesz új a kocsim max vegyszerszagú.:)
Ha felújítom az autóm alapból olyan szaga van :D
Vicces lenne a bőr illatú illatosító úgy, hogy egy tenyérnyi bőrkárpit nincs a kocsimban. :)
Illetve a váltószoknya, de az is műbőr.
A vanília a legrosszabb, főleg ha 30 darab van beakasztva, és olyan émelyítő szaga van a kocsinak hogy a hányinger kerülget tőle.
Én dohányzás-szag ellenit használok, semmi hatása.
mi is az areont vesszük. nekem a lila jön be nagyon.
meg az emberem múltkor vett wunderbaum rocker illatosítót. mondjuk azt inkább a dizájn miatt, mert az illata nem egy nagy eresztés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!