Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki tud*ja? A benzinkutakon a...

Ki tud*ja? A benzinkutakon a töltőpisztoly milyen vastag?

Figyelt kérdés

mert eddig a benzint ilyen 5literes üdítős edényben hoztam és abba belefért mert nagy az üveg szálya de szólt hogy olyan kannában nem lehet benzin hordani már mert nagyon vékony meg ilyen kifogások vannak

de nekem van kannám ami rendes vastag műanyakg de abba nem tudom hogy beleférne-e a szájába a töltő piszoly

2012. jan. 23. 13:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De más méretű a benzines pisztoly és más amiből gázolaj jön!
2012. jan. 23. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

#11:Idézem saját magamat: "emlékeim szerint a benziné 3/4es, a dízelé meg 1colos".

25mm-esbe még határeset hogy belemegy-e, ha jól emlékszem és 3/4es a benziné akkor igen, de a legegyszerűbb ha kipróbálod.

2012. jan. 23. 14:06
 13/14 anonim ***** válasza:
ásványvizesbe is belemegy, én abba szoktam általában tölteni.
2012. jan. 23. 16:12
 14/14 A kérdező kommentje:
már találtam itthon egy benzines kannát csak nitróhigító volt benne még valamikor és kimostam de a szaga nagyjábol megmaradt de abba hozok majd benzint mert amúgy tisszta
2012. jan. 23. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!