Mennyibe kerül a benzinkutakon az érmés kézi mosás?
Szinte mindig tele vannak az érmés mosók, ezért nem volt alkalmam megnézni, hogy mennyibe kerül.
Valaki tudja esetleg?
Köszönöm a válaszokat, de akkor ezekszerint én kérdeztem rosszul.
Azt akartam kérdezni, hogy pl. bedobok egy 100-ast és 5 percig jön a vízsugár? Vagy hogy működik az egész?!
Japp, kb 1 perc, de mosófüggő.
Egy olyan tippet javasolnék még, hogy vegyél vagy autómosó szivacsot, vagy autómosó kefét - kb 500 pénz.
A vízsugár önmagában nem sokat ér. Először érdemes leöblíteni a kocsit - akár a benzinkúti kefével vödörből, aztán a szivaccsal, vagy a kefével átcsutakolni, hogy rendesen feloldódjon a retek, aztán a végén a nagynyomású vízzel leöblíteni. Így én kb 200-ból mosogatom a járgányt, igaz patyolat tiszta sosem lesz, egyszer-egyszer el kell mennem rendes mosásra, úgyértem gépi vagy kézi teljes mosás, nem csak ilyen vízsugaras.
Köszönöm!
Holnap kipróbálom!
Ha ilyen helyen vödörből kezded mosni a kocsit elhajtanak.
OMV kúton van olyan hogy vízsugár, habos mosás, öblítés és forró viasz. utobbit ne használd mert csúnya lesz ha nem egyenletesn megy fel. Én pórul jártam vele viszont 4 nap után egy nedves szivaccsal olyan szépen lejött a por úgyhogy nem is szívtam a fogam miatta :)
Egy százasért kb. egy percig jön a nagynyomású vízsugár.
"öblítés" üzemmód a barátod a többi csak pénznyelés.
Ha ügyes vagy és nem túl koszos a verda 300-ból lemoshatod.
A LÉNYEG az utókezelés !
Töröld át a kocsit papírtörölközővel vagy ami még jobb Viledával (nedvszívó háztartási törlőruha) mert ha simán rászárad a víz csúnya foltos lesz a munkád vége.
Sok sikert!
Szarvasbőrrel törölje inkább!
A viasz akkor kell, ha felpolíroztad a kocsit, és nem akarod, hogy nyáron gyorsan bemattuljon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!