Ford Ka második autónak?
Köszi a válaszokat! Én is nézegettem a Corsákat, egész pontosan a B 16V-seket, meg a Yarisokat is, de annyira nem jönnek be nekem külsőre. Nálunk kevés a Suzuki - nem Magyarországon élünk - így azt kapásból elvetettem. Kisvárosról van szó, így A és B pont között nincs túl nagy távolság, szerintem havi 5-700 km-t tennék bele.
A kérdés, hogy rosszabb-e annyival a Ka, mint pl. egy Corsa vagy Yaris, hogy ne a külsőségek alapján döntsek?
A Yarist választanám,utána a Corsa és legutoljára csak a Ka-t.Az 1.0 16V Yaris egy megbizható,jó autó.A Corsa B 1.2 16V szintén egy jó választás,korszerű,kisfogyasztásu ,láncos Ecotec motorral.
A Fordokat én nem szeretem és ezalól a Ka sem kivétel.Mind a 3 autóról nézz meg használói véleményeket a neten.Egyébként amelyik jobb állapotban van,megkiméltebb,esetleg szervizkönyves azt vedd meg.
Érdemes ránézned még a Seat Arosa 2002 utűni modellekra. Formára is szépek vagy ha tetszik az egyszerű forma akkor az első szériás Arosat is nézd meg ('97-'02).
VW motor van benne viszont olcsóbb mint a VW Lupo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!