Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy márkaszerviz mennyit kér...

Egy márkaszerviz mennyit kér egy átvizsgálásért?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, hogy végignézik az alkatrészeket, mi mennyire elöregedett, és kb mennyi az esetleges élettartamuk?

2012. jan. 22. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
A márkaszervizeket felejtsd el... Amúgy 15 000ft felett.
2012. jan. 22. 19:25
 2/11 lodarazs ***** válasza:
100%

Ha egy átlag márkáról van szó, akkor, kedves előző, egy teljes! szerviznek a munkadíja van 15000 ft körül. Egy normál átvizsgálás, típustól függően, 3-6000 ft max.

Persze az ilyen "Márkaszervizt felejtsd el" hozzászólók még sosem jártak normális márkaszervízben.

2012. jan. 22. 19:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha valaki egy autót NORMÁLISAN át akar vizsgálni akkor az min. 2-3 órát vesz igénybe, hiszen meg is bont dolgokat, hogy lássa a burkolat alatt is a gépet.

A márkaszervízek ezt 99%-ban úgy oldják meg, hogy beindítja, alánéz, belenéz aztán mond rá valamit, 10 perc sincs az egész.

És még egy Szuzuki márkaszervíznek is 15e környékén van az óradíja.

Tehát ha neked 3e forintért teljes átvizsgálást ígérnek az tuti kamu, mert vagy meg sem nézik az autót normálisan vagy 1000 ft az órabérük (amit nyugodtan elfelejthetsz).

2012. jan. 22. 20:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Valóban a 6-8000es díjról hallottam magam is, de úgyis holnap kiderül :)
2012. jan. 22. 21:09
 5/11 lodarazs ***** válasza:
Kedves harmadik. 15000 ft-os óradíja egy vw phaeton-nak vagy egy tuaregneg van. Így nyilván a suzukisok jól átvertek téged.
2012. jan. 22. 21:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban hogy jobban jár a kérdező is ha egy FÜGGETLEN szervíznél csináltat komplett állapotfelmérést.
2012. jan. 22. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:

# 5/

Mennyit jársz márkaszervízbe?

Szuzki Érd Di-Fer óradíja 10.000 Ft + ÁFA. Nem engem húznak le mert egy XXL-es táblán ki van függesztve jól láthatóan...

Ugyan ez vidéken (Kecskemét, Szuzuki Tormás) egy Saab-ra (ami valljuk be nem prémium kat. autó...) 10250 ft / óra.

2012. jan. 23. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
A Saab nem prémium kategória?Akkor mi?
2012. jan. 23. 10:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Közép, mi más...

A legdrágább Saab sem sokkal több, mint 15 guriga.

2012. jan. 23. 15:18
 10/11 A kérdező kommentje:

Na csak h. elébe menjekk az itteni nyilván értelmetlen szópárbajnak, a bogláriak 4000-es óradíjjal dolgoztak, de mivel a visszahívások miatt (lsd. Swift első lengés csillapítók) ezért az átvézésért nem kértek semmit.

Nem hagytam egészen annyiban a dolgot, kicseréltettem a váltóolajat, meg is kaptam a végösszeget 13e. Aztán mire végeztünk és fizetni kellett már az is csak 9 volt. Elengedték, csak mert csak :)

Szerencsére azé csak vannak még nem lehúzós szervizek :) (pedig mindent megnézettem a szakival ami csak eszembe jutott :P)

2012. jan. 23. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!