Peugeot -mon az első lökhárító díszléce elmozdult egy magasra kialakított parkolóban, a márkaszerviz tudná orvosolni?
Figyelt kérdés
egyszer már régebben volt egy földútból kiálló tégladarab miatt is ilyen de azt visszafúrtam önmecős csavarral de nem olyan nagyon szép és itt ott akkor a lökhárítóról letörtek azok a kis fülek ahova illeszkedne sokba fájna a márkaszervizben vagy otthoni barkács a jobb megoldás?2011. dec. 28. 22:30
1/4 anonim válasza:
Ha csak elmozdult, amiatt ne vidd márkaszervizbe. Sőt, még akkor se márkaszervizbe menj, ha kiég valamije. Mivel ott csak átb@sszák a fejedet. Egy mezei szerelő is megtudja csinálni. Azokat a kis szarokat meg patentoknak hívják.
2/4 anonim válasza:
Márkaszervízbe soha ahogy az előttem szóló is írta nagyon átb_sszák a fejed főleg ha látják hogy nem értesz hozzá.Független szervízt keress vagy maszek szerelőt, de lehet te magad is meg tudod csinálni azért a díszléc visszatétele nem egy bonyolult dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
hát de a lökhárítóról letörtek a kis műanyag "fogak" mihez élesszem hozzá?
persze gondolom a márkaszerviz már új lökhárítót vetetne...
2011. dec. 31. 10:42
4/4 anonim válasza:
Nekem is letörtek és egy maszek szerelő gyönyörűen felfúrta. Meg tudják csinálni hidd el, a márkaszervizbe csak garanciális dolgot szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!