Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Júliusban leszek 17, és nyár...

Júliusban leszek 17, és nyár végén akarom elkezdeni a jogsit. Mennyibe kerülne, és milyen "lépésekből" áll?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 17:08
 1/6 anonim válasza:

Hát ez autóssuliktól is függ. De ha mindenből elsőre is átmész, legalább 100.000-re lehet számítani összesen.

Először egy elméleti tanfolyam van

ezt követi a kresz vizsga

Majd jön a gyakorló pálya

pályán is egy vizsga

Végül ki a forgalomba

és forgalmi vizsga

Annyira nem vészes, ha egy kicsit is benne vagy a témában

2012. jan. 22. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:
és alkalmassági vagy mi nincs? mert én valamennyire színtévesztő vagyok, és abban a pöttyös könyvben nem igazán látom a számokat betűket, ez akadály lehet?
2012. jan. 22. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:

de az alkalmassági az orvosi papír, nekem asszem vérnyomás mérés volt, látás vizsgálat, meg pont a színlátás.

Az első h.lyeséget beszél, már nincs rutin vizsga...

2012. jan. 22. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy fura dolog ez...lassan már határeset, de végül is ha most kezdesz el tanfolyamra járni, még épp, hogy kifogod az autózás végét :) Nemsokára már hiába lesz elkezdeni, mert nem lesz mit és miből vezetni :(
2012. jan. 23. 00:58
 5/6 anonim ***** válasza:

kresz tanfolyam-vizsga 4600

rutinpályán egy kis gyakorlás, utána ki a forgalomba-vizsga 11e.

EÜ tanfolyam-vizsga 5000 e körül

orvosi vizsgálat 5e. nekem csak vérnyomást mértek, meg betűolvasós vizsgálat. színtévesztést nem néztek, azt hiszem az bevallásos alapon ment :)

a oktatási díjak sulinként változóak. nekem 80 rugó körül van az okítás.

2012. jan. 23. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:

budapesti vagy?

ha igen jo hirem van ,spuri suli 110 000ft ugy hogy ebbe benne van okmányiroda 4000ft iletékbélyeged is. elsőre mindenből átmész.

én ott csináltam november közepén kezdtem ma volttam okmányirodában....elméleti szuper mikloshoz járj jo fej és jol elmagyaráza a dolgokat .elsősegély szuper sokat irsz de megéri 8-tol 12ig tart.

vezetés 45 perceket vezetsz 2szer.

30ora 29 kiirnak vizsgára 30 -dik vizsga.

30ora 30600ft 1000 ft/ óra vezetés.

suli 56000 ft ha akarod 3rom részletben is lehet..

elsősegély 3500 ft8tol -12 ig

elsősegély vizsga vöröskeresztnél 6500 ft

orvosi orvosi jol emlékszem 6000 ftvagy 6500 ft

okmányiroda 4000 ft .duna pláza oktató ha kell laza miklos vagy kriszta vagy akinél én voltam.

2012. febr. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!