Most ballagtam gimiből és 18 éves vagyok. A nyár folyamán még igénybe vehetem a MÁV 50%-os (diákig. ) kezdvezményét?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 22:13
1/5 anonim válasza:
Amíg diákigazolvánnyal rendelkezel - IGEN.
2/5 anonim válasza:
Ez a diák 2011 október 1-ig érvényes, addig nyugodtan használhatod!
3/5 anonim válasza:
A MÁV-nál nem úgy szól a fáma, hogy a diák kedvezményt, csak a lakóhely és az iskola között veheted igénybe?
4/5 anonim válasza:
Utolsó, Elviekben a bérlet vásárlásra vonatkozik ez, de a volánnál is! Gyakorlatban nem nézik, hogy valóban a lakhelyed és a suli közé szól-e a bérleted! De napi jegyet bárhová vehetsz, míg van érvényes diákod!!!
5/5 anonim válasza:
Nem október 1-ig, hanem 31-ig. Minden kedvezményt igénybe lehet venni, amit korábban is. Vagyis jegyre 50%-os kedvezményt bármely viszonylatban korlátlan számban, bérletre 90%-os kedvezményt az iskola és a lakóhely között korlátlan számban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!