Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek drága autóra telik...

Akinek drága autóra telik annak benzinre is? Ez milyen baromság?

Figyelt kérdés

Sokan jönnek ezzel a dumával, hogy 10 milliós kategóriánál, már mi a francnak dízel, hisz, akinek ennyi pénze van autóra, annak benzinre is van. Ti egyetértetek?

Szerintem meg pont fordítva van: ha már ennyiért vesz autót, akkor elvárja tőle, hogy ne egyen sokat.

2012. jan. 20. 23:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kényelmi szempont is, hiszen nem mindegy, hogy 3-400 kilométerenként kell tankolnom vagy 7-900 kilométerenként.

A másik, hogy az emberek minél gazdagabbak, annál nagyobb sz@rrágók.

Étteremben dolgoztam egy ideig és a kögazdagoktól szinte sosem kaptunk borravalót, Ök panaszkodtak mindig az árakra, nem az egyszerü emberek.

2012. jan. 21. 17:56
 12/36 A kérdező kommentje:
Utóbbin viszont nem csodálkozom egyáltalán. Igazuk van!
2012. jan. 21. 18:30
 13/36 A kérdező kommentje:

Egy filmrészlet:

-Te mióta tiszteled ennyire a pénzt? Annyi dohányod van, mint a szemét!

-Tudod, hogy miért van annyi dohányom mint a szemét? Mert tisztelem a pénzt!

2012. jan. 21. 18:33
 14/36 anonim ***** válasza:
Dízel = nyomaték . Amúgy meg aki 10 millióért vesz autót az feltétlezhetőleg nem évi 10.000 kilométert megy vele, hanem mondjuk 50.000-t. Azon a távon pedig már egyáltalán nem mindegy hogy az egy éves üzemeltetési költség 1,5 vagy 2,5 millió forint akár van pénze akár nincs.
2012. jan. 21. 20:03
 15/36 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg aki 10 millióért vesz autót az feltétlezhetőleg nem évi 10.000 kilométert megy vele"

Na ez a marhaság. Mármint biztos van rá példa, de ebben nincs összefüggés.

2012. jan. 21. 20:17
 16/36 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez kényelmi szempont is, hiszen nem mindegy, hogy 3-400 kilométerenként kell tankolnom vagy 7-900 kilométerenként."

Aha. Persze a benzineseket mind 3-400 kilóméterenként kell tankolni, igaz? Nekem is benzinesem van, érdekes módon mikor nyaralni voltunk, négy személlyel, sok csomaggal, klímával is bírt 700 km-t két tankolás között. Ennyit a sztereotípiákról.

2012. jan. 21. 20:19
 17/36 anonim ***** válasza:
Én közel 10 millióért vettem 3 éve dízelt. Akkor olcsó volt a gázolaj megérte, nem fogom azért lecserélni mert drágább lett a gázolaj. Autó kell, így tankolom--ennyi.
2012. jan. 21. 20:49
 18/36 anonim ***** válasza:

"Igényem van a nagy, szép erős, felvágós autóra"

Ezzel semmi gond nincs, csak akkor szerezz hozzá pénzt is, ennyi.

2012. jan. 21. 21:03
 19/36 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Itt most nem rólam volt szó, hanem arról, aki ennyiért vásárol az autót, és abszolút nem helyénvaló a válaszod, nem ide tartozik!

Utolsó előtti: grat az autódhoz! Ma sem éri meg kevésbé dízellel járni, mint 3 éve, úgyhogy hülyeség lenne lecserélni.

2012. jan. 21. 21:40
 20/36 anonim ***** válasza:
Tegyük hozzá, hogy csak akkor éri meg a dízel, ha sokat mész vele, különben az életben nem hozza be a fogyasztáson spórolt összeg az ártöbbletet és a magasabb szervizköltséget. Évi 30-40 ezertől felfele már okés.
2012. jan. 21. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!