Akinek drága autóra telik annak benzinre is? Ez milyen baromság?
Sokan jönnek ezzel a dumával, hogy 10 milliós kategóriánál, már mi a francnak dízel, hisz, akinek ennyi pénze van autóra, annak benzinre is van. Ti egyetértetek?
Szerintem meg pont fordítva van: ha már ennyiért vesz autót, akkor elvárja tőle, hogy ne egyen sokat.
Szerintem ez kényelmi szempont is, hiszen nem mindegy, hogy 3-400 kilométerenként kell tankolnom vagy 7-900 kilométerenként.
A másik, hogy az emberek minél gazdagabbak, annál nagyobb sz@rrágók.
Étteremben dolgoztam egy ideig és a kögazdagoktól szinte sosem kaptunk borravalót, Ök panaszkodtak mindig az árakra, nem az egyszerü emberek.
Egy filmrészlet:
-Te mióta tiszteled ennyire a pénzt? Annyi dohányod van, mint a szemét!
-Tudod, hogy miért van annyi dohányom mint a szemét? Mert tisztelem a pénzt!
"Amúgy meg aki 10 millióért vesz autót az feltétlezhetőleg nem évi 10.000 kilométert megy vele"
Na ez a marhaság. Mármint biztos van rá példa, de ebben nincs összefüggés.
"Szerintem ez kényelmi szempont is, hiszen nem mindegy, hogy 3-400 kilométerenként kell tankolnom vagy 7-900 kilométerenként."
Aha. Persze a benzineseket mind 3-400 kilóméterenként kell tankolni, igaz? Nekem is benzinesem van, érdekes módon mikor nyaralni voltunk, négy személlyel, sok csomaggal, klímával is bírt 700 km-t két tankolás között. Ennyit a sztereotípiákról.
"Igényem van a nagy, szép erős, felvágós autóra"
Ezzel semmi gond nincs, csak akkor szerezz hozzá pénzt is, ennyi.
Kedves utolsó! Itt most nem rólam volt szó, hanem arról, aki ennyiért vásárol az autót, és abszolút nem helyénvaló a válaszod, nem ide tartozik!
Utolsó előtti: grat az autódhoz! Ma sem éri meg kevésbé dízellel járni, mint 3 éve, úgyhogy hülyeség lenne lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!