Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsival kapcsolatos?

Jogsival kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Július elején töltöm a 17et, és lenne pár kérdésem a jogsival kapcsolatban..

1.Csak 17előtt 3hónappal rakhatom le a kresszt? Nem lehet akkor amikor akarom?

2. a kresszhez kell külön autósiskola , vagy megtehetem azt is, hogy megtanulom magamtól, és nem fizetek oktatónak?

3. 17.életévem előtt már vezethetek kocsit ,és ha betöltöttem a 17et vizsgázhatok, vagy csak 17után vezethetek?

A válaszokat előre s köszönöm!

2012. jan. 19. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:

1. legkorábban 16 és fél éves korodban kezdheted el a tanfolyamot, legkorábban a 17. születésnapod előtt három hónappal vizsgázhatsz.

2. KRESZ tanfolyamot kötelező befizetni, hogy te elmész e az órákra, a te dolgod, csak ott fogják elmondani hol kell jelentkezni vizsgára

3. Legkorábban 17. évesen tehetsz gyakorlati vizsgát. Ha már letetted, akkor vezethetsz.

2012. jan. 19. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:

a kresz egy sz, mivel betűszó. ezt nem árt tudni...

van kresztanfolyam, és ahol én tanultam ott kötelező volt rajta részt venni, máskülönben 3 rugó, és pótlás kötelező jelleggel.

17 betöltése előtt vezethetsz az oktatóddal, 17. betöltése után mehetsz vizsgázni.

2012. jan. 19. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
na most akkor elkezdhetem előtte a vezetést vagy sem? mindenki mást mond:(
2012. jan. 20. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: autósiskola honlapja, ahol tanulni akarsz, ott vannak életkori információk.
2012. jan. 20. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!