Igen, de ne csak a kérdéseket magold be és rájuk a választ, hanem könyvből értsél meg minden szabályt (főleg az elsőbbségi szabályokat) mert később a forgalomban már az autód, a jogsid, vagy akár az életed múlhat rajta, ha hiányos a tudásod.
2010. júl. 8. 22:24
8/9 anonim válasza:
én nagyon sok tesztet csináltam, valami 200-at? :) a végén egy teljes tesztsort már olyan 5-6-7 perc alatt lenyomtam. minden nap végignyomsz 1-2 tesztsort az elég jó :) az a helyzet, hogy két teszt alapján még nem reális, mert a kérdéseket véletlenül adja a gép, lehet hogy pont könnyebbeket kaptál. én kb. az 50. tesztsor végigcsinálása után is találkoztam még ismeretlen kérdéssel, sőt a 100. után is. de az biztos, hogy minél többet fogsz gyakorolni, annál jobban fog menni. és valóban ne csak a tesztre készülj, mert azt utána el fogod felejteni (már sokra nem emlékeznék, pedig májusban vizsgáztam) viszont a könyv fontosabb fejezetei a fejemben vannak... sztem úgy célszerű csinálni, hogy csinálsz egy teljes tesztsort, majd egy fejezetet (pl.: megállás) aztán megint teljes tesztsor, megint egy fejezet. És így szépen végigmész a fejezeteken, akkor tuti minden kérdéssel fogsz találkozni legalább egyszer. a válaszok egyébként vagy logikusak, vagy valóban a leghosszabb a jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!