Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választanátok?

Melyik autót választanátok?

Figyelt kérdés

Nyáron szerzem meg a jogosítványt és elkezdtem gondolkodni használt autó vásárlásában.

Két autót néztem ki.

Melyiket tartsátok jobbnak?

Daewoo Matiz 0.8 SE

Évjárat:2001 / 3 Műszaki vizsga érv.:2011 / 4 (Friss műszaki) Futott km:120000 km Állapot: Normál Üzemanyag:Benzin Hengerűrtartalom:796 cm³ Teljesítmény:38 kW, 52 LE Kivitel:ferdehátú Szállítható szem. száma:5 fő Szín:kék Önsúly:776 kg Összsúly:1210 kg Ajtók száma:5 Csomagtartó:167 liter Új Cd-s hifivel + hangszórókkal Ár: 450.000

Daewoo Matiz eladó, megkímélt állapotban. 2001-es évjárat, 89.000 futott km. Extrák: immobilizer, CD-s rádió, garnitúra keveset futott felnire szerelt téligumi IRÁNYÁR:530.000,-

2009. máj. 27. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Daewoot és suzukit inkább ne.
2009. máj. 28. 12:08
 12/14 anonim válasza:
Vegyél Suzuki-t lehet hogy papír autó, de nincs vele baj, ha kis autót veszel tök mind1 hogy melyikkel csattansz, nem kell ezt túlmisztifikálni egy corsában is meghalsz meg egy swiftben is, ha nagy a bumm és legalább olcsón fent tudod tartani fillérek az alkatrész aztán később nyilván váltasz. Persze pénzfüggő
2009. máj. 29. 23:09
 13/14 anonim válasza:
Szerintem se vegyel Daewoot mert meg ha ujat vennel akkor megfelelne de ha mar hasznalt is akkor nem eri meg en golfot vagy BMW t vennek ebbol a penzbol 2000 euro ert mar mind 2 ot kapsz.Es lehet h most rohejes dolgot mondok de a Dacia Solenzat is megnezhetned,S nem rossz auto amiert Dacia ez a valtozat mar a franciak kidolgozottap tipusa.
2009. aug. 20. 12:57
 14/14 anonim válasza:

Miden féleképp a német autókra beszélnélek rá.

Mégis mekkora ccm-ig akarsz elmenni és milyed korig akarsz lemenni?

2009. dec. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!