Melyik autót választanátok?
Nyáron szerzem meg a jogosítványt és elkezdtem gondolkodni használt autó vásárlásában.
Két autót néztem ki.
Melyiket tartsátok jobbnak?
Daewoo Matiz 0.8 SE
Évjárat:2001 / 3 Műszaki vizsga érv.:2011 / 4 (Friss műszaki) Futott km:120000 km Állapot: Normál Üzemanyag:Benzin Hengerűrtartalom:796 cm³ Teljesítmény:38 kW, 52 LE Kivitel:ferdehátú Szállítható szem. száma:5 fő Szín:kék Önsúly:776 kg Összsúly:1210 kg Ajtók száma:5 Csomagtartó:167 liter Új Cd-s hifivel + hangszórókkal Ár: 450.000
Daewoo Matiz eladó, megkímélt állapotban. 2001-es évjárat, 89.000 futott km. Extrák: immobilizer, CD-s rádió, garnitúra keveset futott felnire szerelt téligumi IRÁNYÁR:530.000,-
mindenképpen azt amiben kevesebb a kilóméter.. mert még ígyis van rá egy jó 90% hogy visszatekerték..
Ha van olyan ismerősöd aki ért az autókhoz, vidd el magaddal és úgy nézzétek meg a kocsikat, ő látni fogja hogy tényleg annyi van-e benne kb.
Az árat nézve én elsőbe, de mint ahogy mondták kilométerórát tekkintve 2.-at választanám.
Van még ott immobilizer, ezt nem igazán tudom mit jelent, és hát a másodiknál téli gumi is van az árba.
Nem mindenáron e Daewoo-ba gondolkodok.
Első autóm lenne, inkább kisautóba gondolkodom.
Suzuki swift II. tetszik, e típusú autón fogok vezetni tanulni, de az ilyen típusú autókat 1 millió alatt nem igen lehet kapni.
Én meg úgy 1 millióig keresek autót, amit így is részletre vennék meg. (hisz szülői segítségem nem biztos hogy volna, mert még a jogosítvány gondolata sem okoz számukra nagy hírt, bár lehet hogy a fenti két esetbe számíthatnák a segítségükre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!