Jogosan büntet meg a rendőr, ha lakott területen belül KÖDLÁMPÁT használok? Tudtommal módosult a törvény? Igaz ez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 14:30
11/13 anonim válasza:
A hátsó az tényleg vakít nagyon is én nem is szoktam használni csak az elsőt nálam külön lehet kapcsolni elöl hátul.De azt egy baromságnak tartom én is hogyha tényleg köd van és erős köd akkor ne lehessen lakott területen használni legalább az első ködlámpákat.Felénk ez nem gond még az ősszel volt elég erős köd és a városban is még a RENDŐR is felkapcsolta a ködlámpákat.
12/13 anonim válasza:
Hát a hátsót sűrű forgalomban nyilván nem kell felkapcsolni, minek is?
13/13 anonim válasza:
Nem a sűrű forgalom a lényeg, hanem a sűrű köd. Lehet annyira sűrű, hogy minimális távolságra is alig lát az ember, ilyenkor nem árt egy plusz piros fény, hogy észrevedd az előtted közlekedő autót, illetve észrevegyenek téged hátulról.
A nappal lakott területen kívül kötelező tompított fényszórónak sem az a lényege, hogy te láss, hanem az, hogy téged lássanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!