125-ös motor 50-esként használása mennyire kockázatos? Lent
Tervezek venni egy 125-ös motort 50-esként. Nemtudom, hogy bemerjem- e vállalni. Valakinek volt már gondja ebből? Rendőrök mennyire kekeckednek, ha megállítanak egy ilyennel?
Őszintén megvallva 4 éve(lassan 5)megvan a jogsim(autóra is) és soha nem állítottak meg rendőrök se autóval se 50-es mopeddel és ezért merném bevállalni(olyan helyen lakok vagy én nem vagyok olyan célszemély akikre rászállnak vagy nemtudom). Akinek van tapasztalata e téren kérem ossza meg.
Ez nagyon rossz játék...
Ha egyszer elkapnak, vagy akármilyen apró baleseted lesz (még ha nem is te vagy a hibás), akkor nagyon csúnyán megszívod.
A rendőrök pedig van, hogy a motorosokat igencsak szívatják...
"1 éve járok igy semmi balhé(kopp-kopp) és nekem kocsira sincs jogsim csak M-es..."
Ha csak ennyi eszed van csináld nyugodtan!
"Ha csak ennyi eszed van csináld nyugodtan!"
mert neked most mi a bajod vele?
"mert neked most mi a bajod vele?"
Csupán annyi, hogy nem a semmiért van külön a két jogsi kategória! Ha egyszer "M"-re van jogsid akkor vezess 50ccm-is motort, azért mert arra tanítottak meg. Továbbá annyi vele a bajom, hogy nem szeretném, hogy egy ilyen hülye gyerek belém jöjjön (mivel én is motorozok) csak azért mert viszketett a pics.ja egy nagyobb motor után és nem tudta kordába tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!