BMW e30 318IS -> traktor hang + rázkódás +?
Figyelt kérdés
elvittem a bömöst motormosásra , lemosták alul felül, nagyon szép , tiszta, pöpec lett , nemis volt baj a hazaúttal. Másnap beinditom, és 1-2 perc után elkezd rászkódni, és csopper feelinges traktorhangja van a kipuffogónak , amiböl erőteljes égett olaj szag árad. Nahmár most eddig se hangja nemvolt se nem ette az olajat se , mi lehet a baj vele? a Sportlégszűrőt letakartuk, oda viz nem mehetett, és mosás után henger vezérlőket is lehuztam kifujattam de nemhasznált... valaki valami tippet esetleg?2012. jan. 18. 13:32
31/36 anonim válasza:
Nagyszerű. És ez az E30-hoz hogyan jön?
32/36 anonim válasza:
Szamomra ez a Statusz szimbolum es igen minden Foldmuves ilyennel szaladgal, mert mar a 4650-es maga volt a kultusz :)
33/36 A kérdező kommentje:
Csak hogy védjem magam, az én E30 am még sosem ment kilincsel előre , és nincs is széthajtva... Hülyegyerek autó meg lehet suzukiból is ,ha hülyegyerek használja...ennyit erről.
2012. febr. 16. 15:28
34/36 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nekem van egy jó pár E30-as ismerősöm és igen sűrűn cserélnek garnitúrát ;)
Suzukis valahogy egy sincs. Legyen jó állapotú és szép E30-ad és lehet, hogy te nem vagy olyan. El is hiszem. De egy kérdés: akkor minek bele sportlégszűrő?
35/36 A kérdező kommentje:
Így vettem , ilyen egyszerű ^^
2012. febr. 23. 12:31
36/36 anonim válasza:
Valamelyik hengered nem megy ilyen egyszerű
be ázhatott az elosztófedél vagy a kábel gyertya vagy a rotor cseréld ki és mennie kell csak úgy nem kezd el rázni a kasztni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!