Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e30 318IS -> traktor hang...

BMW e30 318IS -> traktor hang + rázkódás +?

Figyelt kérdés
elvittem a bömöst motormosásra , lemosták alul felül, nagyon szép , tiszta, pöpec lett , nemis volt baj a hazaúttal. Másnap beinditom, és 1-2 perc után elkezd rászkódni, és csopper feelinges traktorhangja van a kipuffogónak , amiböl erőteljes égett olaj szag árad. Nahmár most eddig se hangja nemvolt se nem ette az olajat se , mi lehet a baj vele? a Sportlégszűrőt letakartuk, oda viz nem mehetett, és mosás után henger vezérlőket is lehuztam kifujattam de nemhasznált... valaki valami tippet esetleg?
2012. jan. 18. 13:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Oké, rendben, de nem értem, hogy mit írtál azelőtt :D
2012. febr. 4. 15:11
 22/36 anonim ***** válasza:
A lenyeg: A 1db gyujtotrafo keptelen kiepiteni a magneses teret maga korul olyan gyorsan, hogy az megfelelo szikraminoseget biztositson 2 utemu motor eseten, de ettol eltekintve megoldhato lenne. Persze ha nem egyhengeres motorrol beszelunk de akkor meg az eloszto nem kell. A ketutemu motor eseten akar 200Hz frekvenciat is elerheti a gyujtas, mig negyutemu tarsai max 50-80Hz. es ezt hengerenkent ertsd. Mivel ahogy novekszik a hengerek szama ugy csokken a fordulatszam tartomany foleg a 4 utemueknel ezert ertheto hogy miert alkalmazzak ezt a megoldast.
2012. febr. 5. 11:25
 23/36 anonim ***** válasza:
Még mindig nem a kérdésre válaszolsz...
2012. febr. 5. 17:55
 24/36 anonim ***** válasza:
akkor mi a kerdes en mar elvesztem a reszletekben..
2012. febr. 5. 19:59
 25/36 anonim ***** válasza:

Jaj. Inkább már hagyjuk. :-)

Legalább azóta van elképzelésed az E30-ról. (Vagy nincs, de ott a Google) :-D

2012. febr. 6. 21:56
 26/36 anonim ***** válasza:
Nkem inkab ezen E-k rol van fogalmam bar ehhez is kell a Google de legalabb tudom mit keresek :) E 14, 14,0, 12,5, 2,82. E 16, 16,0, 14,7, 2,50. E 18, 18,0, 17,0, 3,00. E 27, 27,0, 24,5, 3,62. E 33, 33,0, 30,8, 4,23. E 40, 40,0, 36,3, 6,35. Edison Thread
2012. febr. 7. 11:06
 27/36 anonim ***** válasza:
de ha ezekről van fogalmad, akkor időben el tudtad volna helyezni az e30-at. akkor meg minek hoztad fel kapásból az egyedi hengergyújtást??? na?? na??? :-D
2012. febr. 7. 17:26
 28/36 anonim ***** válasza:
A felsorolas vegen azert latod azt a nevet ugye? Na azert nem erdekelnek az autok mint presztizs csak a megoldasok fuggetlenul markatol gyartotol.
2012. febr. 8. 09:52
 29/36 anonim ***** válasza:

Mint presztizs úgy engem se. Nem fogok elélvezni ha meglátok egy "propellert". Csak akarva akaratlanul alap az E30. Mert az a "hülyegyerekautó" és van amikor pár hülyegyerek felhív, hogy Mér' nem indul?

Túl sok kotlófészek van belőle, hogy ne ismerjem és ahogy tudom nem csak az én környékemen.

2012. febr. 9. 01:00
 30/36 anonim ***** válasza:
Na akkor elmondom hogy nekem az mond valamit hogy JD6920 ami azt jelenti hogy 6.8L Powertech motor van benne Kozos nyomocsoves Denso Szivattyuval es befecskendezoelemekkel, Bosch Generator, alapbol Powerquad bolygomuves elektromosan vezerelt, nedvestarcsas iranvaltoval kombinalt hidraulikus kuplung elektromosan vezerelt, a difi elott egy szimpla szinkronvalto 5-6 fokozattal keres szerint, Hatalmas CAN busz halozat azt hiszem alapbol(mar ha nem SE) 5 vezerloegysegbol all(ECU, BCU, HCU, TCU, BIF) de ezenkivul meg lehet az aktiv fulkerugozasnak, a rugozott elsohidnak, a muholdrendszer alltal vezerelt hidraulikus kormanyszelepnek, az elektromosan vezerelt hidraulikanak(akar 2 kulon is lehet) es valtotol fuggoen lehet meg 2 kulon fajta vezerlo(Powershift vagy IVT) es meg napestig sorolhatnam, mar az olajszuro szama nem megy fejbol de azt is tudtam...egyebb kerdes ?
2012. febr. 9. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!