Műszakira kell vinnem az autómat, de hétfőn lejárt. Útvonalengedély ügyében hová kell fordulnom?
Figyelt kérdés
Ha elkap a rendőr lejárt forgalmivel az mivel jár? gondolom nem hinné el hogy pont most viszem vizsgáztatni.2009. máj. 26. 16:01
1/7 anonim válasza:
egyszer elkaptak a haveromat lejart muszakival neki valamennyi hataridot adtak hogy mutassa be az uj muszaki papirjait 10 nap asszem... de biztos rendore valogatja... ja es utvonal engedelyt kellett kernie mikor vitte muszakira... nekem szerencsem volt mert en megusztam. le volt jarva a muszakim mire idopontot kaptam de helybe vittem es kockaztattam hogy hatha nem kapnak el es szerencsem volt..... a tobbi a te dontesed... ja es a haver nem kapott penzbuntetest.... csak egy hataridot....
2/7 anonim válasza:
Az okmányirodába kell menned útvonalengedélyért, de én nem tökölnék vele. Gyakorlatilag 0 az esélye, hogy pont aznap igazoltassanak.
3/7 A kérdező kommentje:
Én is abban bízom, hogy pont aznap nem igazoltatnak, csak az a gond, hogy 25km-t kell mennem, főúton.
2009. máj. 26. 18:44
4/7 anonim válasza:
Autószerelőre bízd rá, hogy vigye el vizsgáztatni...
na ő ha bukja, akkor te is buknád.
Amúgy van valami igazolásod, hogy te éppen most viszed műsazkiztatni.
5/7 anonim válasza:
Ha elkapnak akkor elveszik a forgalmit, mienket is vették már el.De én megkockáztatnám ennek ellenére.
6/7 anonim válasza:
Évi 2-3 alkalommal szoktam útvonalengedélyt kérni (nem műszaki miatt, más ügyben), nekem mindig a KPM (fogalmam sincs, mikor mire nevezik át, tavaly, ha jól emlékszem, Nemzeti Közlekedési Hatóság volt, de már rég nem érdekel) területileg illetékes szervéhez kell fordulnom. Egy formai követelményeknek megfelelő hivatalos levélben leírod, hogy mikor, mely útvonalra szeretnél útvonalengedélyt kérni, indoklod, elküldöd, ők pedig válaszolnak rá.
7/7 anonim válasza:
Kijelölt vizsgaállomáson is kaphatsz útvonal engedélyt! Ahová be vagy jelentve, ott kiadják, díjmentesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!