Jó vagy rossz döntés lenne golf plus-t venni?
2005 őszi, kb. 100000km-t futott, 1.9 PD TDI dsg váltós autót vennék. Írjatok véleményt, tapasztalatot!
köszi
Őszinte leszek: Én elvinnék egy szerelőt, akiben megbízok és megnézetném vele. A PD-TDI-k ről azért lehet sok rosszat hallani, mert MINDEGYIKET visszatekerik 300e km ről 150e km re. Németországban élek, ott sokkal jobb híre van, sokan azt mondják jobbb is mint a CR-TDI. Egyébként a PD-nek van a LEGJOBB hatásfoka az összes motor közül. Ha figyelsz a lábadra, pályán elmész 4L/100km.
Nekem 2DB PD-m volt, mind2 nagyon jó volt, imádtam. Ha jó állapotban van, megvenném a GOLF PLUS-t.
A PD nem csak hogy 300e elfut, de 800e is, ha karbantartják.
Itt egy videó, a csávónak eredeti PD elemei vannak, csak kopó alkatrészeket kellett cserélni, és hibátlanul megy vele még mindig.
Ez pont nem jó példa, mivel a kommentek közt ezt írja a feltöltő :
"It is a 1,9 tdi with 101 ps / hp"
"of course i have... 864.000 km right now"
Ez sima TDI nem PD.
"Ez pont nem jó példa, mivel a kommentek közt ezt írja a feltöltő :
"It is a 1,9 tdi with 101 ps / hp"
"of course i have... 864.000 km right now"
Ez sima TDI nem PD."
Régen ráirtam a csávóra, ő mesélte..., a TV-ben is nyilatkozott. Pd-TDI ről van szó, a fabia-t nem is gyártottak sima TDI-vel! :)
Köszönöm a válaszokat!
Még annyival egészíteném ki, hogy szervízkönyves és Magyarországon üzembe helyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!