Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Két tűz közé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Két tűz közé kerültem, félek, hogy akárhogy is döntök, rossz lesz. Van itt jó döntés?

Figyelt kérdés

Volt egy barátom, egy suliba jártunk, kb egy hónapig jártunk, persze Ő folyton azt mondogatta, hogy nagyon hosszú időre tervez velem, sohasem akar elveszíteni, nagyon megszeretett, soha sem szeretett lányt még meg ilyen rövid idő alatt stb stb, majd egyik napról a másikra (még csak nem is sejtettem annyira hirtelen jött) közölte, hogy ez Neki nem megy, jobb lesz, ha vége lesz. A volt barátnője is az iskolánkba jár, akivel 2 évig volt együtt, és miután szakítottak rá pár hétre jött össze velem. Állítólag utánam 2 napra összejöttek, majd szakítottak, mert a srác rájött, hogy én kellek Neki.

Nekem kb már egy hónapja csapja a szelet, ami furcsa is mindenkinek, még Neki is, mert Ő az a fajta, hogy egy csettintésre megkaphat bármilyen lányt, így sosem kellett még udvarolnia. Szóval magához képest nagyon sokat fejlődött, de én ennek ellenére nem mentem vissza Hozzá, mivel nagyon megalázott.

Történt pár hete, hogy megismerkedtem egy másik sráccal, aki 100-200 km-re lakik tőlem, nagyon jó Vele beszélgetni, örülök, hogy megismertem, jövő héten tervezi, hogy meglátogat, szóval tényleg jól állunk, de sajnos az a srác mindig bent van a képbe, és nem tudom kiverni a fejemből Őt sem. Amikor a suliban éppen nem engem keres, hanem másokkal beszélget, legszívesebben odarángatnám magamhoz, de ha meg odajön hozzám, nem adhatom be a derekam, hiszen megmondtam Neki, hogy nem lesz köztünk semmi, hiába próbálkozik. Amikor nincs velem, vagy nem hív akkor hiányzik, de amikor Vele vagyok, gyakran unatkozok, és a másik srácra gondolok. De félek, hogyha összejönnék a sulis sráccal, akkor megint megalázna, vagy végre elérné, hogy "megszerzett" és utána nem is foglalkozna velem, nem lenne jó Vele; de ha meg a másik sráccal jönnék össze, akkor meg rányomná a bélyegét ez a srác.

Szerintetek? Melyiknek van jövője, vagy mit tegyek? :(

2012. jan. 14. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Magad mögött kell hagynod a múltat,hogy legyen jövőd...

Szerintem felejtsd el a régit,az újjal meg hagyd,hadd alakuljanak csak a dolgok,hiszen még bármi kisülhet belőle!

2012. jan. 14. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem közülük fog kikerülni, akivel le fogod élni az életed, ez elég valószínű. Az egyik, mert messze van, a másik meg, mert túl közel. Ne foglalkozz ilyesmikkel, élvezz mindent addig, amíg tart. Ismerd meg személyesen is a másik srácot, és dönts azután.
2012. jan. 14. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, mit éreztél mikor elhagyott az exért. Szerintem nem volt jó érzés és nem szeretnéd újra átélni. Éretlennek tűnik, a szavakkal meg csak dobálózott, ha hirtelen az ex kellett neki, majd rájött,hogy mégsem...? Nem tudja ez,hogy mit akar. Hagyd e búsba, inkább adj esélyt egy új embernek. Nem biztos,hogy ő lesz az igazi, de élvezd az ismerkedést és örülj a boldog pillanatoknak :)
2012. jan. 14. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd mindkettőjüket, az exedet egyértelmű, hogy miért, a másik srác meg nem érdekel annyira, hogy elfelejtesse veled az exed.
2012. jan. 14. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Aki megalaz,azzal soha ne alljal szóba. Ismerd meg az ùjat, a tavolsag nem olyan sok, ki lehet birni, ha mind2-en ùgy akarjatok. Egyébként hany éves vagy?
2012. jan. 14. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!