Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyobb "élmény" vezetni egy...

Nagyobb "élmény" vezetni egy 20 évvel ezelőtti autót, mint egy mait?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vezettem még régi szervo nélküli autókat, így nem tudom.

Viszont nekem van egy 2000es Fabiám, és azt tapasztaltam, hogy apám 2008as Cordobáját könnyebb vezetni.

Amúgy hol tudok szerezni 2 ütemű Wartburgot?

2012. jan. 13. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól függ melyik régi autók.Az orosz , kelet német autók számomra semmilyen élvezetet nem nyújtanak.De egy amerikai 20-30-40 éves szörnyetegek már igen , csodálatos motorhang , erő és tekintély , ilyeneket lenyűgöző érzés vezetni.
2012. jan. 13. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:

"pár évtizeddel ezelőttiekben sem volt rendes fűtés és kényelmes ülés vagy elektronika."

Miről beszélsz, ember. A ruszkiknál senki nem csinált jobb fűtést.

2012. jan. 14. 12:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Wartburggal kezdtem. Hamar rájöttem,mire mondták:kenyérszervó.. :) A váltója is (Kormányváltó) egy rakás xar volt. 1 hónapomba került,mire megtanultam recsegés nélkül érzéssel a helyükre pakolni a sebességeket. De szerettem vezetni. Főleg,hogy olyan volt mint egy hajó,dülöngélt jobbra,balra. Aztán Trabim volt. Na,azt egyszer mindenkinek ki kellene próbálni! Szőrös gázbovdennel járni,ami összevissza pörgeti a motort,lukas fékcsővel menni vele,jeges,soha le nem olvadó ablakok télen,stb.. 1 Golfom is volt. A Trabi után az maga volt a luxus.. :) Szervó,villanyos ablak,abs semmi,de nem is érdekelt.. 1.8 GTI.. Nekem ez elég volt.. :) Mai autók kényelmesek,(a régiekhez képest)gyorsak,de vezetni is másképp kell őket.. Pl a gázpedálnál elektronika van,nem kell szőrös bowdentől tartani.. :) De a régi kocsiknál pár darab szerszámmal az ember tudott javítani,a maiaknál bele sem merek a motorba nézni.. Különben a régi Wartyogónál is,ha becsülettel karban volt tartva a kormánymű,és megkapta a zsírt,sokkal könnyebb volt tekerni..
2012. jan. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!