Opel Astra 1998 vagy Skoda Fábia 2003?
Figyelt kérdés
Ha ugyanannyiba kerül, mindkettő jó állapotban van, ti melyik kocsit választanátok? Jobb annyival az Opel, hogy 5 évvel öregebben is túlszárnyaljon egy Skodát?2012. jan. 9. 19:21
1/6 dizus válasza:
Látni kellene az autókat és tudni az árat,hogy az adott vételár melyik évjáratú autónál minősül átlagosnak.
2/6 anonim válasza:
Szerintem én tesztvezetés után el tudnám dönteni érzésre melyik tetszik jobban.
3/6 anonim válasza:
Nekem 2001-es F astrám van és szerintem fényévekkel jobb egy Fábiánál. Itt nem a felszereltségre gondolok hanem az anyagminőségre és a megbízhatóságra.
5/6 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok
Köszönöm az eddigi válaszokat. Mindkét autó ára 600.000, sajnos tesztvezetésre nincs lehetőségem, mert másik városban vannak a kocsik, meg nem is vezetési élmény szerint szeretnék autót vásárolni, hanem tartósság, megbízhatóság alapján.
2012. jan. 14. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!