Nektek melyik a nyerőbb? Volkswagen vs Seat!
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,a többségnek melyik autó jön be jobban,és miért!Összehasonlítás is lehet!Miben jobb a VW mint egy Seat és fordítva...2012. jan. 6. 21:25
22/31 anonim válasza:
utolsó előtti: tökminegy melyiket veszed mert egy VW lesz alattad csak más márkajelzéssel...
23/31 anonim válasza:
Igen, de mégis kevésbé ellenszenves egy Seat emblémás fócvágenben ülni, mint egy VW emblémás fócvágenben.
24/31 anonim válasza:
Szerintem a volkswagen a sokkal jobb. Tudom hogy a seat ugyanolyan mint a volkswagen de mégse! A volkswagen nem engedheti meg magának hogy más névn jobb autót gyártson. A volkswagen egy kicsit mindig jobb lessz a skodától és a seattól!
25/31 anonim válasza:
Hidd csak ezt és boldog életet élhetsz a tudatlanságban.
26/31 anonim válasza:
A Skoda jó vétel. Mert megkapod ugyanazt a minőséget (vagy mégjobbat) lényegesen olcsóbban...Legalábbis az Octaviára és Superb-re igaz ez.
27/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok VW b*zi,egyébként pedig nő vagyok,nem is lehetnék!Egyszerűen csak szeretem ezt a márkát,más is megcsodálja az autómat.
És nem tudom miért tudatlan,vagy hülye valaki csak azért,mert nem ért egyet bizonyos nézetekkel!Van aki ezt szereti,el kell fogadni!!!
2012. jan. 10. 10:52
28/31 anonim válasza:
Pedig a VW-nek nincs nagy presztizse...Azért szórják a 30 milláért vett W12-es full extrás Phaeton-öket 3-4 milláért pár évesen használtan.
29/31 anonim válasza:
Hulladék fostartály mind a kettő, lévén ugyanaz.
30/31 anonim válasza:
Nekem egy Seat Toledo 1997 1.6 16V autóm van. Van benne 101 csikó és nagyon meg vagyok elégedve vele. Szerintem azért is jó autó a Seat mert a VW csoport gyártja. Ha választanom kéne akkor lehet h VW-t vennék, viszont biztos hogy drágább lenne. A Seat azért is tetszik, mer szép a megjelenése, van stílusa, "modora" a mostani golfok a sok lekerekítéssel, meg áramvonalas megoldással, a lecsapott csomagtértetővel nekem nem jönnek be annyira. A Seatban is vannak elfuserált kiadások, de az 1995-1998 széria baromi jól sikerült. Szóval, mivelhogy nekem most Seatom van, és meg vagyok elégedve vele én a Seatra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!