Nektek melyik a nyerőbb? Volkswagen vs Seat!
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,a többségnek melyik autó jön be jobban,és miért!Összehasonlítás is lehet!Miben jobb a VW mint egy Seat és fordítva...2012. jan. 6. 21:25
11/31 A kérdező kommentje:
*szervezni
2012. jan. 6. 23:27
12/31 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem,hogy kint nyugaton(Ausztia,Németország)szinte csak VW-ket,Audikat,és BMW-ket láttuk az utcákon,a városokban!Nem lehet ez olyan rossz,ha még ők is ezt választják,bizony megtehetnék,hogy Seatot vegyenek,de az utcákon mégis ezek voltak többségében!
2012. jan. 7. 00:01
13/31 anonim válasza:
Seat olcsóbb és van amelyik szebb is technikailag meg ugyanaz mint a Volkswagen szóval akkor inkább a Seat.
14/31 anonim válasza:
Kend a hajadra a fócvágeny mániádat! Ősrégi rendszerváltás utáni magyar szokás a fócvágeny buzulás, de ma már régen lejárt. Túlárazott, túlbecsült autók lettek, ahol csak az emblémát fizetjük meg.
15/31 anonim válasza:
Szerintem a Volkswagen egy szuper kocsi manapság a németek gyártják a legszebb és a legjobb kocsikat és a Volkswagen ezt is bizonyitja hiába hogy drágább de a Seatot simán lekörözi, mint külalakra ,mint technkailag .És ha Volkswagent vesz bárki is nem fog csalódni.Szóval én a Volkswagenre szavazok!
16/31 anonim válasza:
Csak hajrá! Vegyétek a túlázatott szutykaitokat míg mások sokszázezerrel olcsóbban ugyanolyan...ha nem jobb autókat vesznek. Ti dolgotok...
17/31 anonim válasza:
"mind technikailag" fogd fel gogy egy a technika...
18/31 anonim válasza:
Hogy az úristenben körözné le technikailag ha egyszer ugyanaz? :D
19/31 anonim válasza:
Félre értés ne essék nekem egyik se kéne.
20/31 anonim válasza:
Igen jól mondod kedves utolsó! Nekem se kéne egyik se, de ha a kettő közül kéne választanom, akkor mindenképpen Seat, vagy éppen Skoda. Isten őrizzen a tudattól, hogy egy fócvágeny van alattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!