Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul melegen a motor?

Miért nem indul melegen a motor?

Figyelt kérdés
Van egy Simsonom hidegen szívatóval egy két rúgásra indul, de melegen sosem akar beindulni, ma is mentem vele 15 km et -kb leállítottam kb 5 percre aztán mentem volna tovább erre nem indult. rugdoshattam én ... tolásra is alig indult el , elég sokat kellett tolnom mire végre egyszer beröffent.
2012. jan. 6. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sorrry nem azért irtam a 0.7 környéki hézagot mert okosnak akartam tüni,hanem mert van 1971-es simom meg egy trabantom és megtanultam högy ha minden pro és nehezen indul melegen akkor a hézagon egy picit álitasz és jó lesz.Fel váltva használom öket igaz ritkábban megyek motorral de azért megyek vele rendesen.(de a karbi lett volna a kövi tippem nekem is.(+lukas úszó)
2012. jan. 12. 17:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Nah elmondom mi volt a probléma, hogyha már írtatok, átgondolva amit eddig leírtatok ugy gondoltam hogy a legkönnyebtől haladok a nehezebb dolgokig. Tehát előszőr állítottam a gyertyahézagon, nem méregettem kicsit megütögettem ovatosan h közelebb kerüljön. Azóta nincs semmi féle gond a motorral :D. Mentem már vele azóta 50 km et is egyszerre leállítottam, ujra elindítottam is vidáman indult. Köszi a tippeket.
2012. jan. 30. 23:34
 13/14 allllli ***** válasza:
Helló nekem is ugyanez a problémám az ETZ-mel, hogy melegen nem indul. Tahát akkor te közelebb hajlítottad a gyertya elektródájához azt a fém nyelvet? Vagyis kisebbre állítottad a hézagot? Csak mert azt írták, hogy 0.7 re állítsd, ami ugye nagyobb a gyári 0.4-nél? Kérlek segíts, hogy én is megpróbálhassam ezt hátha csak ennyi baja van.
2013. febr. 13. 13:28
 14/14 allllli ***** válasza:
Nekem is megoldotta a gyertyahézag állítás. 0.6 mm-ről 0,4-re állítottam. Így bármikor beindul melegen is.
2013. febr. 18. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!