Szerintetek milyen autót vegyek amit rendesen megy is, nem eszi le a gatyámat és nem ilyen "nagypapás" "tuningolni" is lehet? (nem suftnituning)
Opel calibrára, honda civcre, és vw golf 4-re gondoltam
tudom h a calibrából ki kell fogni a jót!!
HA TUDTOK MONDJATOK MÉG MÁS FAJTÁT IS CSAK EZEKNEK MEGFELELJEN!
mint írtam ladával driftelem!!
am min le kb 90-110
és amúgy maximum 500e Ft értékben :D
szal nem valami agyonfényezett meg ilyesmit szeretnék hanem egy használt jó állapotban lévő erős autót aminek azért lehet tolni
Hát kb 500ért olyat kapsz, amit tényleg csak tolni lehet.(gyengébben kedvéért irónia) Azért a Civic/Golf/Calibra kategóriában egy normálisabb példány jóval 500 fölött van.
A másik dolog a fogyasztás. Ha gyakran akarod tolni ( vagy ilyen 100 lóerőnél esetleg kinyomni a szemét xD ) akkor 8 liter alatt nem nagyon fogsz megállni ( benzines motor esetében).
A rendesen megy dolgot is részletezhetnéd, mert ez alatt valószínüleg nem mindenki érti ugyanazt.
A Fiat Bravo HGT belefér az 500ba, vészesen sokat sem eszik, és a 147 ló az viszi azt a kasztnit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!