Szerintetek milyen autót vegyek amit rendesen megy is, nem eszi le a gatyámat és nem ilyen "nagypapás" "tuningolni" is lehet? (nem suftnituning)
Opel calibrára, honda civcre, és vw golf 4-re gondoltam
tudom h a calibrából ki kell fogni a jót!!
HA TUDTOK MONDJATOK MÉG MÁS FAJTÁT IS CSAK EZEKNEK MEGFELELJEN!
civicből is ki kell fogni a jót, mert egy csomó szarrá van hajtva
nekem corsa gsi-m van, elég jól megy egy kis chippel, és alig eszik (7.5l)
Pedig a Calibra, a Civic és a 4-es Golf pontosan a "hülyegyerekautó" definíciója itthon.
A fent felsorolt három tulajdonságot egyszerre ne akard. Nem fog menni. Ami tényleg keveset fogyaszt, az általában nem erőgép. Ha jól lehet tuningolni és bele is nyúlsz, akkor meg főleg ne akarj értelmes fogyasztást. Már ha nem csak az alumínium vasalódeszkára és a műanyag hótolóra gondoltál, mint tuning, de hát azt írtad, nem azt szeretnéd...
Nos, akkor mi is lenne a legfontosabb? Családi autó legyen, amiben négyen-öten is elugorhattok csajozni/pasizni Siófokra? Esetleg valami háromajtós rettenet, amivel jól lehet feszíteni? Sokat mennél vele, autópályán használnád vagy csak a városban szeretnél jaszkarizni?
nem úgy gondolom h 5 l egyen hanem kb olyan 7-8 l max
amúgy én eddig cross-oztam (honda cr 500) most nemrég lettem autómániás dehát egy 1200 ladával nem sokre megyek nemsokára meglesz jogsi kb olyan rutinom van mint egy 5 éves sofőrnek meg hát ladával lehet jókat driftelgetni is :P
ezért gondoltam vala erősebb gépre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!