Mit gondoltok, hogy tudnám tuningolni? Tapasztalatok?
Van egy idén vásárolt Keeway Hurricane gyári 90ccm-s robogóm. Már raktam bele 3000km-t most vinném a 3ezres szervizelésre, de ha már viszem oda akkor gondoltam rá hogy kicsit felturbózom (nem esztétikailag).
Sajnos egyre több gond vele de eddig megoldotttam, szeretném tudni hogy van-e benne folytás? még nem nyúlt hozzá senki teljesen szüz a motor, ojat hallottam hogy a variótárcsák közötti gyűrű esetleg folytást eredményezhet. erről tudtok-e vlmit?
Szeretném tudni, hogy egy kipuf csere mennyibe kerül kb? Elég egy középkategóriás sport kipuf is nemkell a legolcsóób és a legdrágább se. Esetleg görgőcseréről hallottam ha nagyobbat rakok bele akkor jobb kigyorsítás, ha kisebbeket akkor nagyobb végsebesség. Érdemes-e sportlégszűrőt venni bele?
Most 75öt megy alapból, lejtőn 85öt.
Ilyesmikre gondoltam.Köszönöm előre is.
igen, rendszámnélküli, 50es papírral :DD
budapesten mindenhol 75el megyek :DD trafit leszarom amíg nincs rendszámom :DD
2 ütemű keewayem van nekem is, egy kalap sz@r az egész. Add el gyorsan és vegyél valami rendes 2 kerekűt helyette.
Én ugyan az enyémet el nem adtam (csak ott rohad a garázsba, asszonynak jó még...), de vettem helyette zsebcirkálónak egy szintén 50-es malagutit, gyári állapotában megy 80-at erőlködés nélkül 2,5 L benyával.
Havernak ugyan ilyene van csak 80-as hengerszettel, lazán megy 110-et.
90 ccm-es 2T motornak simán 100 felett kéne mennie.
Ez egy lom, ne haragdj meg, itt van egy Keeway-szervíz, borzalom, amit ott látni: alig futott robogók rottyon vannak.
50-es papír nincs, adásvételit 50-esre írva eladó és vevő magánokirat-hamisítást követnek el.
Volt egy Piaggio Skipperem, 150cm3-is gyárilag, mégis normál méretű és tengelytávú, viszont bitang módon megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!