Daewoo Espero tapasztalatok?
Találomra elolvastam 3 "népítéletet", mindegyikben 8-9 liter írtak az 1.5-ös motorhoz, az nem kevés azért.
Ráadásul a legfiatalabb példányok is '97-ben készültek, szóval 14 év körül járnak. 14 év használat, eső, hó, sós latyak: az lenne a csoda ha rozsdamenteset találnál.
Viszont a belsejét dicsérik, gondolom valami olyasmi mint a Daihatsu Applause, az nagyon jól felszerelt a korabeli európai kocsikhoz képest.
Egyébként ha hiszel a "nevünkben végzetünk" dologban: az "espero" spanyolul annyit tesz, hogy "várok". :D
Pozitiv benne: tetszetős a karosszéria
nagyon tágas,kényelmes pakolós autó
lóeró nem sok(88 és 105) de annál több a nyomaték
Amerikában is forgalmazták csak az emblémát cserélték ki.
Felszereltség ilyen olcsón
Nem drága a szervíz
És ezek csak azok amik így eszembe jutottak,ha akarod még tájékoztatlak a pozitiv tulajdonságairól.
Negatívumok(mert abból is kell lenni minden féle autóban)
lambda szombda bedöglésre hajlamos
60e-70e km-enként cseréled a vezérműszíjat akkor nem okoz meglepetést
A karosszéria korrodálásra(rohadásra hajlamos)
ezek a tipikus daewoo hibák,apának CSAK(!) a lambdaszondával volt gondja de nem kelett lecserélni szerencsére.
és ezek egyszerre sose fordultak/fordulnak/fordulhatnak elő és vigyázz ha veszel nehogy egy volt taxit vegyél mert azzal vannak ezek a tipikus hibák is.amúgy nagyon megbízható autó 8 év tapasztalatból tudom,a német autó pályán 16éves létére 195km/h-val mentünk az autó bírta volna még tovább(közelében se volt a piros zónának) de mi már nem.Csak ajánlani tudom.Ha kell még vmi infó róla írj privi üzenetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!