Ha Angliából hozok be egy autót, akkor mit kell változtatni rajta, hogy itthon forgalomba lehessen helyezni? (többi lent)
Ilyenekre gondolok, mint pl a fényszórók cseréje. (ezen kívül kell még valamit átalakítani?)
Illetve tudnátok nekem linkelni egy nagy angol használt autós oldalt?
Köszönöm a segítséget!
Azt,hogy jobb kormányos az autó,azt sokan nem használnák otthon Magyarországon.Egyszerű oka van,hogy miért.Előzni ha egyedül vagy a kocsiban,szinte lehetetlenség.Ugyanis nem látsz ki rendesen.(tudom mert,mi is ha hazamegyünk,akkor úgy előz a párom,hogy én lesem,és mondom,hogy mikor előzhet)
Azt tény,hogy itt Angliában egy használt autó vásárlása könnyebb,és jóval olcsóbb)(Mi 6 éves citroen Xsara combit vettünk 1200 fontért,gyönyörű állapotban,semmi hiba nincs benne)
De hogy maga az átírás,az adó meg egyéb költségeket ha ráteszed úgy is megéri-e? nem tudom..De ha úgy tervezed,hogy kint megveszed olcsón,majd inden kötelező papírt elintézel/kifizetsz amit kell,majd egy szerelővel bal kormányossá alakítod,akkor az már tuti nem fogja megérni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!