Mennyibe kerülne ennél az autónál a magyar üzembe helyezés?
279.000 a vétel ár, és én nem tudom, hogy mire mennyit kéne fizetni, ha esetleg forgalomba akarom helyeztetni. Köszönöm a válaszokat.
de kiszámoltam neked, és 87.150
de szerintem csak kb ennyi, lehet, h kevesebb, de lehet, h több
ennyivel tudtam neked segíteni
igen, a regadó most sokat csökken de most az átírás fog drágulni jelentősen.
az okmányirodában az új forgalmi meg a papírmunka közel 20ezer.
amúgy meg ha már a regadónál tartunk meg tudná mondani vki h mennyire csökken le? úgy nagyjából. (bocs h kérdéshez kérdést iram de ezt már feltettem 1szer és nem jött rá válasz)
"de a regadó most jelentősen csökkent..."
naja, de én már az új regadóval számoltam
Itt szépen le van írva amúgy, csak csalóka, hiszen zsírúj autókra vonatkozik, az avultatás nincs benne.
Itt kiszámolhatod az általad behozni kívánt autóra is, konkrétan, az avultatással együtt.
Például egy 99-es, 2 literes Euro2-es motorral szerelt autóra már "csak" kb. 160 ezer ft, korábban több mint a duplája lehetett.
Köszönöm szépen a válaszokat! Akkor nem is járnék annyira jól ezzel a külföldön vásárolt autóval, azt hittem jóval olcsóbban jövök ki, ah esetleg így veszem és átíratom a nevemre, meg honosítom.
Dehogy baj ha itt kérdezel, nyugodtan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!