Egy évben hány kilómétert mész az autóddal?
pontosan ahogy mondod! hobbiból! mert ugyebár a szomszédnak, meg a józsinak van !nekem is van!
akkor nem értettél meg! egy úrivezető átlagosan 15-20 ezer km-t megy 1 évben! ( bárhol utánajársz ez így van)
az autó van értem nem én az autóért!
pl. a párom ajtója csak "hobbi" mert azzal jóformán nem is járunk csak alkalmanként!
Eddig évi(!) 1500 km körül mentem, mert csak hétvégén vettük elő az autót. (NEm csak azért, mert a szomszédnak is van! Hanem mert már 34 éve megvan ez az autó. Annak idején még a születésemkor ezzel hoztak haza a kórházból. Most meg az enyém. Nekem többet ér annál, mint hogy az ócskavas telepen becseréljem pár doboz cigire.)
És már elnézést, de a nem járok még a wc-re is autóval. Munkába a busz is elvisz, a lakásomból fél óra alatt bőven bent voltam. Bevásárolni se szakad le a lábam, ha két utcányit gyalogolok.
Most viszont az ország túlsó végében kaptam munkát, így ingáznám kell. Úgy számolom, hogy ha csak hétvégente járok haza, akkor is meglesz a 20-25e km/év (persze újabb autóval főleg autópályán).
A munkahelyemen céges autóval kb 1000 km-t megyek havonta. Igaz, ennek a többszöröse belemegy, mert nem csak én használom kizárólagosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!