Tauris Fiera 125 4T robogó! Vélemény?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri ilyet venni? Mennyire megbízható? Mennyit mehet végsebességre? Alkatrészellátás? Fogyasztás?
Munkába járás lenne a feladata, főúton.
2011. dec. 31. 15:05
1/2 anonim válasza:
Hát ez nem egy befutott márka.Olcsó de nemvennék. maradnék inkább egy malagutinál aprilliánál vagy hasonló befutott márkáknál. Két év múlva az értéke 0 lesz.
2/2 Stefan.ur válasza:
Szia!
Én 2011-ben vettem egy ilyen robogót. Tavasztól őszig napi használatban van, munkába járásra. Napi kb. 60 km-t teszek meg vele, 4200 km van benne. Idáig semmi baja nem volt. Egy szervízen vagyok túl 5000FT-ba került cakli-pakli. Száz kilóméteren nekem 2,3 literre jön ki a fogyasztása. Végsebessége 85 km/h, de én csak 60-70-el járok vele. A motor teljesen gyári.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!