S. O. S! Szerintetek megéri?
Haver kinézett magának egy robogót, de csóróság van, így a telóját adná érte. Szerintetek megéri? A teló egy S-E x10i, a kiszemelt meg ez.
Minél több választ szeretnék, ha lehet indoklással!
Jó sok a nemleges válasz... Necces ez a dolog,csak mert tavasszal vett 150.00ért egy SR-t, hazavitte, majd 2 nap állás után nem indult be többé. Szervízben közölték hogy véres a torka a mocinak, mert karambolos, meg össze-vissza van gányolva(bogarak költöztek a deknibe és még sorolhatnám...) Pedig a külseje nagyon ott volt. Haver meg eladhatta bontásra.
Nem szeretném, ha benyalná megint, mert jó gyerek és keményen dolgozik a gubáért. Jöhetnek még válaszok!
Kinézet alapján nem hiszem hogy én belemennék.
Vásárlás után igencsak kíván felujítást.
Ez az én álláspontom.
Ja és ha nem vagy tipusfüggő , akkor Javaslom a Honda Dió AF -34 , vagy AF35 tipusokat.1999 - 2004 közöttiek.Kb.: hasonló áron mennek mint a hirdetésben szereplők.
Igaz kistestüek , de :
7 le ek ,
3 literrel elmennek ,
Roppantúl fürge gépek ,
És soha nem hagynak cserben.
Legalább is engemet az enyém 14000 km alatt még nem hagyott cserben.
Igaz 70 a vége , de azt a Somogyi Dombságok 10 % os emelkedőin is eléri még állórajtbó is.
De ez az én álláspontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!