1/9 anonim válasza:
Simán. Mert baleset veszélyes és megtévesztő lehet. ezzel zavarod és veszélyezteted a forgalmat és össze zavarhatsz másokat is és akár baleset is lehet belőle.
2/9 anonim válasza:
Mi értelme? Én ha olyan helyen járok (ahol még a lélek sem jár) akkor is körbenézek és feleslegesen én sem indexelek. De ahol lehet gyalogos, vagy bármilyen más forgalom akkor miért ne? Annyira nehezedre esik? Ha az indexelés, a biztonsági őv használata "menő" lenne senki nem így állna hozzá.
3/9 A kérdező kommentje:
Énis ilyesmikre gondoltam hogy például beállok a garázsba (zárt társasházban) akkor minek indexelni?
2011. dec. 29. 21:44
4/9 anonim válasza:
Azok, akiket te sünöknek nevezel, rendőröknek hívják. Azt gondolom, ez a tisztelet megjár nekik is.
5/9 anonim válasza:
ha látják hogy nem irányjelzőzöl megbüntethetnek. Ha nincs ott senki akkor logikus, hogy nem. Jobb nem leszokni róla, mert később akkor sem fogsz amikor fontos lenne.
6/9 anonim válasza:
a társasház zárt parkolója nyilván magánterület, ott azt csinálsz amit akarsz.
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen mindegy lát-e valaki vagy sem nálam legalábbis automatikus a mozdulat hogy indexelek ne sajnáljuk már azokat a kb. 50ft-os izzókat.
8/9 anonim válasza:
Te hogy kaptál jogsit? zárt társasház udvarán garázsba álláskor indexelni...azt mondanám h kötelező akkor ezután wc-re menet is fogsz indexelni?
9/9 anonim válasza:
Ne sarkítsuk ki ennyire a dolgot a társasház magán terület ott nem kell azt csinálsz amit akarsz de közterületen,közúton kell,egyébként meg én nem ártok azzal senkinek ha többet indexelek mint kéne az aki viszont akkor sem indexel mikor szükséges az már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!