Mit érdemesebb a simsonomba tenni? Egy jó váltót vagy inkább a 60-as hengerre 4 felömlő?
Figyelt kérdés
Vettem egy 60 as hengert de még valamit szeretnék hozzá. Kb 8 ezrem van rá. És a felömlőket érdemes kipolírozni simára?2011. dec. 29. 13:28
1/7 anonim válasza:
A legérdemesebb az lenne ha mindent visszaalakítanál eredetire! Veterán motor, nem sportmotor.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,de ilyen lesz és örülnék ha rendes választ is kaphatnék. Nem vitatom hogy a gyáriak szépek és jobbak. Egy simsonnal nem kell 100-al menni. De szeretnék belőle kihozni valamit.
2011. dec. 29. 13:38
3/7 anonim válasza:
ha szar a váltód akkor cseréld ki, egy rossz váltóval nem sokra mész... ha jó csak egy jobbat akarsz belerakni akkor szerintem hagyd... jó arra a gyári 3 v 4-es is.
4/7 anonim válasza:
A tuningot erősen megöli a gyári 3-as váltó, mert állandóan a nyomatéksáv alá fog esni váltásnál a fordulat és szénné kell forgatni, hogy menjen. A felömlőkön nem tudom mit políroznál. Ha az aluban lévő csatornákra gondolsz, azt ne polírozd, mert ha érdes a felülete, azon jobban megtapadnak a benzin molekulák, és a többi benzin részecske jobban csúszik rajtuk, mint a polírozott felületen.
8 ezerből pedig nem tudsz +2 felömlőt faragtatni senkivel, ahhoz kevés ennyi pénz. Szerintem csináld meg a váltót.
5/7 A kérdező kommentje:
KÖszi a kommentet :)
2011. dec. 29. 15:41
6/7 anonim válasza:
60 ccm kell a simsonoknak teljesítmény baja van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!