Miért ilyen "olcsók" a Roverek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy hogy lehet az, hogy egy szép, kitűnő állapotú autó hogy lehet ilyen olcsó? Mint pl. ez is.
11 éves, szép, komoly, felér egy Audival szerintem kinézetre, és másfél millió ft.
Azt tudom, hogy már nem gyártanak, és akkor ez azt jelenti h alkatrész se nagyon van hozzá? Nem érdemes venni?
Köszi előre is!
Üdv.
2011. dec. 29. 12:37
1/11 anonim válasza:
ennyiért bmwt kapsz ugyan ilyen évjáratból
2/11 A kérdező kommentje:
Igen, de kinézetre mégis modernebbnek,meg fiatalabbnak néz ki, mint a vele egyidős BMW-k.
2011. dec. 29. 12:44
3/11 anonim válasza:
Ezek már nem a régi eredeti angol rover minőségek,és az alkatrész drága hozzá. Én nem vennék ilyet.
4/11 anonim válasza:
minden drága hozzá és nem a legmegbízhatóbb autó, ezért olcsóbb.
5/11 anonim válasza:
Éppen most ment tönkre a mi Roverünk. 414 SI. A javíttatása decemberben 78.000 Ft volt, most kb. 200.000 Ft lenne. Kb. ennyiért mennek ezek az autók most...
6/11 A kérdező kommentje:
Jaa, így már értem. :)
Köszi szépen!
Amúgy az Audi is nagyon tetszik, egy kis A3-as,
arról van esetleg vkinek vmilyen tapasztalata?
Arról is mondtak már Nekem rossz véleményt... :(
2011. dec. 29. 13:09
7/11 anonim válasza:
Nekem rover 820 volt,egy alapvető vezérlés csere is 6 számjegyű nála,talán ezért drága! Mostmár suzukim van,igaz hogy igénytelen,de fillérek hozzá az alkatrész,és megbízható,nem hagy ott az út szélén ahogy orbán is mondaná. Amit belinkeltél azmeg egyáltalán nem adják olcsón,1,2-nél többet nemér!
9/11 anonim válasza:
Mert megszünt a cég. Legalábbis autókat már nem gyárt
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. jan. 2. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!