Ezek az autók hogy, hogy ilyen olcsók?
Ennyit számítana 3-4 év ? Ilyen 60-80.000 USD-ről lement 16-30K környékére. Ez miért van ?
Nem akarok ilyeneket venni, csak nézegettem, és szemenütött a különbség.
Mert Chelsea traktort izlésficamos újgazdak parasztok vesznek azoknak meg nemszámít a pénz. Használtan nemtudják eladni, mert mást nemérdekelnek ezek az autónak nem nevezhető sz@rok.
Szégyen h a Porsche emblémát ráaggatták egy ilyen hulladékra.
Olcsók? Hát öregem..kinek mi az olcsó..
Am 73ezer mérfölddel,7 évesen még ennyiért sem fogja könnyen eladni...
1:28
Neked ilyen van mi?:D
Nem az a bajom vele, hogy nem vehetem meg, hanem h értelmetlen. Porsche carrerara vagy ferrarira sincs pénzem, mégsem szólom le őket. De ezekben a traktorokban csak 2 fajta embert lehet látni: 50körüli kopaszodó 170 magas elhízott "businessman" aki a 2tonnás tragacsával próbálja kompenzálni az egyéb téren meglévő hiányosságait, valamint ennek az embernek a 20éves plázapics@ k.urvája akit könnyen fel lehet ismerni szilikon melléről, szájáról és hirtelenszőke póthajáról valamint a betonnal megegyező intelligenciájáról.
Valamelyikről csak magadra ismersz:P Lehet lepontozni ha fáj az igazság
Hát egyikre sem :D Én még fiatal vagyok, csak nézelődtem. ;)
17/f
szegény kérdező..látom "szét offoltak"..:D
Nos igen..ezek a birkák meglátnak egy felsőkategóriás autót,máris beindul az "anyázás".
Magyarország,Én így szeretlek!
Gondolom Mo-n is igy van, de az USAban amint kigurulsz a vadi uj autoddal a szalonbol, maris leesett az auto erteke tobb ezer dollarral. Es ha a kovetkezo sarkon el akarod adni, egyik bolond sem fog adni erte annyit, amennyit te egy oraval elotte. Ez az amortizacio, benne van a pakliban (itt ugy is hivjak, hogy depreciation). Egy uj auto erteke egy ev alatt kb. 15%-ot veszit, ez autotipustol fugg.
Az altalad linkelt kocsik mind tul vannak a garancian (ami altalaban 4-5 ev vagy 60-70ezer merfold), ha mar nincs garancia a kocsira, akkor a Porschekat peldaul nagyon draga szervizelni, peldaul egy amcsi autoval szemben (vagy egy Toyota Corollaval, amibol annyi van mint a szemet es ezert olcso az alkatresz/szerviz). Ez is egy a sok kozul, ami befolyasolja az erteket.
OFF: Az USA piacon a statisztika szerint a BMW-k es a Hondak tartjak a legjobban az ertekuket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!