Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek az autók hogy, hogy...

Ezek az autók hogy, hogy ilyen olcsók?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ennyit számítana 3-4 év ? Ilyen 60-80.000 USD-ről lement 16-30K környékére. Ez miért van ?

Nem akarok ilyeneket venni, csak nézegettem, és szemenütött a különbség.

2011. aug. 8. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Mert Chelsea traktort izlésficamos újgazdak parasztok vesznek azoknak meg nemszámít a pénz. Használtan nemtudják eladni, mert mást nemérdekelnek ezek az autónak nem nevezhető sz@rok.

Szégyen h a Porsche emblémát ráaggatták egy ilyen hulladékra.

2011. aug. 8. 01:09
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Íme egy polgár, aki nem teheti meg, hogy vegyen egy ilyen autót, és inkább hőbörög
2011. aug. 8. 01:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Olcsók? Hát öregem..kinek mi az olcsó..

Am 73ezer mérfölddel,7 évesen még ennyiért sem fogja könnyen eladni...

2011. aug. 8. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
52%

1:28

Neked ilyen van mi?:D

Nem az a bajom vele, hogy nem vehetem meg, hanem h értelmetlen. Porsche carrerara vagy ferrarira sincs pénzem, mégsem szólom le őket. De ezekben a traktorokban csak 2 fajta embert lehet látni: 50körüli kopaszodó 170 magas elhízott "businessman" aki a 2tonnás tragacsával próbálja kompenzálni az egyéb téren meglévő hiányosságait, valamint ennek az embernek a 20éves plázapics@ k.urvája akit könnyen fel lehet ismerni szilikon melléről, szájáról és hirtelenszőke póthajáról valamint a betonnal megegyező intelligenciájáról.

Valamelyikről csak magadra ismersz:P Lehet lepontozni ha fáj az igazság

2011. aug. 8. 11:03
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem sem telik ilyen autóra, de nem is szólom meg, és kit zavar, hogy általában kik ülnek benne, ő dolguk ez, ne mindig másokat nézzünk, amúgy meg szerintem igen is jó autók ezek, és nem vagyok kopasz, nem vagyok 50 feletti, nem vagyok alvilági figura, egy átlagos fiatal vagyok....
2011. aug. 8. 11:13
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát egyikre sem :D Én még fiatal vagyok, csak nézelődtem. ;)

17/f

2011. aug. 8. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
28%

szegény kérdező..látom "szét offoltak"..:D

Nos igen..ezek a birkák meglátnak egy felsőkategóriás autót,máris beindul az "anyázás".

Magyarország,Én így szeretlek!

2011. aug. 8. 11:25
 8/10 anonim ***** válasza:
USA nagy piac, ott hamar lemegy az autók ára, ráadásul ott sokkal kisseb a kereslet a használtra is mint itthon. Amúgy az elsőbe valami majom belerakott egy HEMI motort egy Dodge Magnumból, ezért az egy kicsit drágább. A másik meg egy teljesen átlag Cayenne Turbo, átszámítva aktuális árfolyammal 5.0000.000 HUF lenne, egy kicsit drágábban már itthon is kapsz ugyanilyet: [link] (ez gyakorlatilag ugyanolyan autó, még a futott kilométer sem áll túl távol tőle)
2011. aug. 8. 16:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Gondolom Mo-n is igy van, de az USAban amint kigurulsz a vadi uj autoddal a szalonbol, maris leesett az auto erteke tobb ezer dollarral. Es ha a kovetkezo sarkon el akarod adni, egyik bolond sem fog adni erte annyit, amennyit te egy oraval elotte. Ez az amortizacio, benne van a pakliban (itt ugy is hivjak, hogy depreciation). Egy uj auto erteke egy ev alatt kb. 15%-ot veszit, ez autotipustol fugg.

Az altalad linkelt kocsik mind tul vannak a garancian (ami altalaban 4-5 ev vagy 60-70ezer merfold), ha mar nincs garancia a kocsira, akkor a Porschekat peldaul nagyon draga szervizelni, peldaul egy amcsi autoval szemben (vagy egy Toyota Corollaval, amibol annyi van mint a szemet es ezert olcso az alkatresz/szerviz). Ez is egy a sok kozul, ami befolyasolja az erteket.

OFF: Az USA piacon a statisztika szerint a BMW-k es a Hondak tartjak a legjobban az ertekuket.

2011. aug. 8. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. aug. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!