1996 Volkswagen Passat 1.9 TDI (GT2260VK turbó,502
porlasztócsúcsok,12.3x3 adagoló, kevlár kuplung, nagy
intercooler, PD dugók, SDI vezérműtengely, CHIP+6
sebességes váltó! ) KB 200-220le! Mit tudok még húzni
rajta hogy erősebb legyen?
11/21 A kérdező kommentje:
ha tényleg olyan hozzáértők csinálnának neked ilyet akkor ők elmondanák neked hogy mit lehet még nem itt kérdezgetnéd..-
2011. dec. 28. 21:24
13/21 A kérdező kommentje:
csak kérdeztem hogy "ti" szerintetek mit tudok még rajta húzni?:) ez olyan nagy baj?! lehet valaki mond egy okos dolgot amitől még erősebbé tudnám tenni a kocsim,de ha visszább olvasol akkor ott már leírtam hogy mit kell csinálni barátom!
180-200le körül elég tartós ez a motor. Persze ha jól van összerakva, összehangolva minden. Am mi az alap? 1Z v AFN?
2011. dec. 28. 21:29
Ne haragudj, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy??
Amúgy szerintem semmit, mert értelmetlen tovább húzni.
200-220 lóerö ebböl a motorból már az üzemórás motor határán áll.
Ha robbantani akarsz, akkor autócsere.
2011. dec. 28. 21:31
Azt nem értem, ha ez már nem elég akkor minek tovább küszködni ezzel ? Meg a PD blokkal? Lehet építkezni 2.5 V6,3.0 V6 blokkal is. Jaa , hogy azt nem lehet lepapírozni. Nem mind1, már így is teljesítményadót csalsz :)
2011. dec. 28. 21:34
17/21 A kérdező kommentje:
AFN gyárilag 110 ló volt!
Helló! Mennyit költöttél az autóra? Most szeretnék vásárolni én is egy ilyet. Hol szerezted be az alkatrészeket?
Köszi előre is.
2014. ápr. 12. 16:29
Huha ahogy irod szerintem , ben van a pénzed rendessen ! 1m 2-százba van esetleg!? - vagy talán többe is !? meg kérdezhetem ,hogy el e tudnád adni valaha az életedbe is anyiért ? vagy csak fele áron esetleg !! aztán enyi dolgot bele vedtél ,de minek ha karcsú a motor iletve gyenge motort tuningoltál fel !!! egy a bajj ,hogy sokk pénzedbe lehet neked és kevés a loerő ! 200 le gyenge mint a harmat! visza térve a bmw-re öcsi sajt pl: egy gyári bmw 330,i-be 231-paci vann gyárilag és arra nem költödtél még semmit :D nekem is egy ijen van ! rakadtam bele a sneidernél (bmw-nél)egy gyorsitto dobozt !! igy 282-le.. be lett mérve ! majd most a chippelés köv-ik!! és az ijen mecsboxokat lepisálom mind a tiéd !! elképeztő mijen nagy az arcod mer van egy omodi passat-od ,amit noé rég kidobott a bárkájábol !! egy gyári bmw-be több paci van mind a te mecs boxodba !!!
2015. jan. 1. 17:40
20/21 anonim válasza:
sanyika... agyrákot kaptam a válaszodtól.
először tanulj meg rendesen magyarul aztán beszélj a BMW-ről, meg a teljesítménynövelésről!
amúgy többet szerintem sem bírsz kihozni a vasból, csak plusz turbónyomás és plusz üzemanyag segítségével, viszont az már tényleg komoly mértékben csökkenti a motorod élettartamát.
megkérdezhetem, hogy melyik műhelynél, vagy cégnél rakták össze a motorodat? elég szépen össze lett legózva a leírás alapján.
2015. jan. 7. 13:50
Kapcsolódó kérdések: