Volkswagen vagy Volvo?
Szerintetek melyik a jobb? Egy 2005-ös 1.5Benzisen Volvo S40 vagy egy 2005-ös 1.4Benzin Volkswagen Golf Plus?
Melyiknek olcsóbb a fenntartása,melyik a megbízhatóbb,kényelmesebb stb?
A Volvo-k biztonságos és kényelmes autók, de se nem igazán takarékosak, sem igazán megbízhatóak. Utóbbi az S40/V40-re különösen igaz.
VW-ből inkább TDI-t..
VW ből minden dízelt azonnal, volvóból pedig V40, V70, XC
Volvo biztonságosabb, VW olcsóbb, takarékosabb
Volvo
Nem takarékos?
V50-es, 2.0D full telipakolva egy kicsit sem aerodinamikus sílécboxal a tetején autópályán 135-nél 7.2-nél nem evett többet !!
Nem megbízható?
40ezer km alatt semmi baj nem volt, csak a kopó alkatrészeket kellett cserélni.
Megy mint a golyó és úgyse eszik sokat.
A VW egy semmi, egy szutyok német hulladék, főleg a híres pd tdi-vel. De a tdi is híres a hengerfejrepedésekről :)
"ma 18:27"
Volvo S40. Volt nekem és mindig volt valami gondja. De az a legszomorúbb, hogy drága az alkatrész.
Viszont volt egy VW-ém is. 110 ezret úgy raktam bele, hogy csak olajat kellet cserélni és egyszer fékbetétet. Se talpas se semmi más.
Úgyhogy volvo ide vagy oda nálam a VW a nyerő.
18:27: TDI híres a hengerfej-repedésről?? Ezzel árultad el, h vajmi keveset tudsz a VW TDI-kről..
Olvass kicsit utána, h a VW 1Z, ASV, AFN, stb. motorkódú TDI-motorjai milyen futásteljesítményt tudnak bontatlanul!
Egy adalék: az én 1Z-s motoromban 382.000 km körül van, nagy turbo, nagy adagoló, race csúcsok, rendszer, chip, stb. 1.7baron üzemel, kb. 180Le/400Nm, 2 éve és kb. 60.000 km óta van átépítve, napi használatban van. Az autó egy 18 éves Golf III, 5 éve van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!