Volkswagen Touareg vagy Volvo XC90?
Figyelt kérdés
Sajnos nem akarok venni, de ha megtehetnétek, vagy methettétek, melyiket választ(ottátok)anátok2009. szept. 28. 22:35
1/8 anonim válasza:
Toyota LandCruiser, vagy Sequoia
2/8 A kérdező kommentje:
xc90 vagy touareg?
2009. szept. 29. 15:18
3/8 anonim válasza:
A Touareg nagyon szexi.Ha főzni tudna feleségül venném.
4/8 anonim válasza:
A Tuareg drága ahoz képest, ahogy kinéz, és amit tud. Ha városba kell, akkor minek akkora, ha meg terepre, akkor meg olcsóbbat zúzz szét
5/8 A kérdező kommentje:
mondom h nem veszek csak érdekelne hogy nektek melyik kellene? am mi baj a touareg kinézetével? szerintem nagyon szép
2009. szept. 30. 22:12
7/8 anonim válasza:
Ha sok pénzed van, akkor Volvo. Persze mindkettőhöz sok pénz kell, de a Volvo-hoz nem csak vásárláskor. A Volvora nagyon könnyen rá lehet költeni akár 1-2 milliót is, borzalmasan drága minden hozzá, de kajak jó. Nekem volt S60-as 2.4 D Common Rail, tényleg nagyon jó, nagyon tetszettek a megoldásai és hogy sokáig jó legyen rá kellett volna verni egy valag pénzt. Inkább eladtam. VW-re nem kell ennyit költeni nagyságrendileg sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!