Volkswagen golf2 ralyzni?
Figyelt kérdés
elég az 1.6 vagy inkább 1.8-ba gondolkodjak. Két évet versenyeztem 1600-as Ladával milyen lesz utána?
16/f
2011. dec. 28. 01:01
1/7 anonim válasza:
nincs jogosítványod egyrészt, másrészt de jól megy h ilyenekre van pénzed. inkább add nekem, tudnám mire költeni (sajnos)
2/7 anonim válasza:
elég azt megvárni, amíg eléred a lábaddal a kuplungot
3/7 anonim válasza:
Havernak van egy átalakított Golfja ( igaz csak 1-es). 1.8 GTI motor van megbütykölve + weber karbi meg a bánat tudja mi. Kb 130-140LE, állítólag nagyon megy. Ha az 1.6os kaparós nem volt VFTS-ítve akkor az nem nagyon volt enyi paripa, tehét lehet a golf előrelépés...
4/7 anonim válasza:
Nincs nagy különbség bár az első kerekes nem akkora élmény.
Inkább a Ladába tedd bele a Golf GTI motorját (egy az egyben felcuppan a váltóra csak keresztben áll) és csodagéped lesz !
De akad itt készen is igazi "nagy falat" !
:o)
5/7 A kérdező kommentje:
"nincs jogosítványod egyrészt"
amatőrbe nem is kell.
2011. dec. 28. 12:55
6/7 anonim válasza:
4/5
Hát akkor az a GTI nem valami nagyszám!
Ugyanis az 1.8 GTI gyárilag 139 lóerős!
7/7 anonim válasza:
így van! Én is ismerek egy tagot aki 14 éves és rallyzik. Ha van rá pénze és van tehetsége miért ne csinálja? Talmácsi sem volt 10 éves mikor először motorra ült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!