Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy drága az alkatrész,de ár-értékarány-ról jókat írnak a népítéleten. Mennyibe kerül egy ilyenre a kötelezőbiztosítás és a teljesítményadó kb.? [link]
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. dec. 27. 23:22
11/16 anonim válasza:
Az tény, hogy a Neon 200e km-rel már kihasználta magát, ilyenkor jön a pénztárcanyitogatós összes művelet. Ami biztos, hogy nehogy a Mogyoródi útra vidd szervizbe, mert arra a gatyád rá fog menni :) Ha normális szervizt találsz, meg tudod jó áron úszni.
12/16 dizus válasza:
Szerintem egyáltalán nem drága hpzzá az alkatrész,ha utána nézve veszed meg.A fogyasztás 9-11l a 6-7et felejtsd el!Nem rossz autók egyébként.A 200e km nem biztos hogy valós,ha megnézed az kb. havi 1000km!Inkább visszapörgetettnek tűnik!
13/16 A kérdező kommentje:
a szervizeléssel nem lenne gond mert van autószerelő haverom aki mindent megtud csinálni,viszont engem az rémíszt meg hogy megveszem és akkor kijön egy olyan hiba ami kb. 60.000ft-ba kerülne,mit kell megnézni rajta élőben?
2011. dec. 28. 14:29
14/16 dizus válasza:
Ha megrémiszt egy 60e-res hiba,akkor ne vegyél 16éves autót sőt nagyon semmilyet mert ez sőt egy 120ezres hiba mindig ott lebeghet!Gondolj bele 2000ccm és lehet van benne 400e km.
15/16 A kérdező kommentje:
félreértettél,nekem most az lenne a legfontosabb hogy "működőképes" legyen egy darabig,nem az hogy megveszem és rá 1 napra kijön valami hiba. Egy darabig ne kelljen rá költeni sokat,csak ez lenne a cél.
2011. dec. 28. 16:50
16/16 A kérdező kommentje:
az nem lenne gond ha valós lenne a 200.000km,mert az egyik ismerősömnek suzuki swiftje van és van benne 400.000km,és ráadásul 1.0-ás! Motorikusan nincs vele gondja,hibátlan,csak esztétikailag van oda egy kicsit a swift.
2011. dec. 28. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!