Kezdő vagyok. Hogy kell ezeket simsonon?
Figyelt kérdés
hogy kell elindtani és leállítani simsont s51 es most szeretnék venni de gondoltam megkérdem ne offoljatok2011. dec. 26. 21:37
1/8 anonim válasza:
Benzincsapot megnyitot, gyújtás rá, szivatót meghúzod, rárúgsz párat, majd ha hangra elkapta szivató vissza és gázforgantyúval életben tartod amíg be nem melegszik
2/8 anonim válasza:
Én így indítok:
Benzincsap,gyújtás,1 szivatót ráhúzok egy rúgás,szívató vissza,még egy rúgás és már ketyeg a gázzal játszok még egy kicsit és gyomás 120Km/ó!
3/8 anonim válasza:
Szívatót viszont csak hideg motornál kell használnod. A leállítás pedig egyszerűen a gyújtáskapcsolóval történik. Ha az nincs, akkor szívatóval, bár akkor a beindítás nehézkes lesz utána. Vagy kíméletesen lefullasztod.
4/8 A kérdező kommentje:
qzt is akartam kérdezni hogy ilyeneket hol találok hogy szivató meg benzincsap?
2011. dec. 27. 12:35
5/8 anonim válasza:
A szívató a kormányon, a jobb oldali kapcsoló alatt, vagy annak a helyén lesz, a gyújtáskapcsoló pedig (ha gyári) akkor a középdoboz bal oldali deknijében, egy kis fekete kulcs szerűség.
6/8 anonim válasza:
A benzincsapot meg a tank közelében keresd...
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. dec. 27. 15:40
8/8 anonim válasza:
3.válaszadó.
Nem lenne egyszerűbb lehúzni a gyertyapipát?!
2.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!